Eftelyad Kızlar 5 haftalık gebeyim çok ağır bir işte çalışıyorum kocam çıkartmıyor işten ve çok kötü davranıyor hergün ağlıyorum napmam gerek böyle bir insandan çocuk getirmek dünyaya bilmiyorum kafam çok karışık fikirlenizz nedir
Mavidunyamm Eftelyad Allah aşkına sevişip çocugu yaptıktan sonra her kavgada her tartışmada hıncınızı bebekten çıkarmayı düşünmeyin. Yeter artık ya.
Belginylmz Eftelyad Bebeğin suçu yok bnce aldrmak akkinzdan geçmesin bnce gelen dünya ya gelmek için sizi seçmiş bikere sonlarmak olmaz. İşin agirsa hamile hakları War ağır birşey yapma kaldrma yapabikdigini yap esinide korku wer bu cicuga bişi olursa sorumlusu sesin hesabinada senden sorarım dr
BuseVeMinikleri Eftelyad yani çocuktan önce bunu konuşabilirdiniz işten çıkacağım çocuk planlıyorsak diye. Yaptıktan sonra cana kıymak bana acımasızca geliyor.
Aleysa Bebeyin ne suçu varki şimdi siz kendi aralarinda tartişirsinizsa O seninde bebeyin onun yok bebek 2 nizinde bebeyi 🧐😡
Eftelyad Bilip bilmeden konuşan insanlar olmuş anlayışlı insanlara teşekkür ederim ben isteyerek yapsam zaten bunu düşünmem. Bu düşüncelere girip sonra kendimi bütün ağır işlerden kaçınmam akla mantığa yatmıyor dimi
pandasever Eftelyad canım kimsenin haddine değil ahkam kesmek yorum yapmak. Hakkında hayırlısı olsun iyi düşün eşini sen tanıyorsun, hamilelik boyunca yada sonrasında ne yaşayacağını en iyi sen bilirsin. İlerisini düşün ona göre karar ver. Allah kimseyi iki seçenek de bırakmasın.
luvlymamacita Eftelyad buraya tutup da karnimdaki canin hayatini sonlandiracagim agir iste calisiyorum cart curt bide ustune korunmadin bunlarin ustune teselli bekliyorsan yok o teselli senin gibiler yuzunden ortalik magdur cocuk kayniyor.
livasmomm Eftelyad çocuğu aldirmaktan önce Kocan kötü davranıyor Seni çalışman için zorluyor Hergun aglamana musade ediyor Bu sağlıklı bir evlilik degil zannediyorum ki kazayla hamile kaldın keşke korunsaydin… suan zor ama 4-5. Aydan sonra daha da zorlanacaksin calisamazsin… vakit varken aldır daha fazla büyümesin…. sana ve bebeğine deger veren bi adama yuva evlat ver ilerisi icin söylüyorum. Her kadin mutlu huzurlu bi hamilelik gecirmek ister…
pandasever livasmomm valla bende burda fetva verenleri anlamıyorum Allah kimseyi bu duruma düşürmesin. İki seçenek arasında bırakmasın. Herkes biliyor Allah’ın verdiği can olduğunu bayanda bu duruma gelmek istemezdi korunurken oldu diyor. Ama bir çocuğun bu sağlıksız mutsuz ortamda yaşamasi ne derece doğru yada kadının baskıyla hamile haliyle ağır işte çalışması bunu kimse düşünmüyor. Herkes başına gelmediği için rahat yorum yapıyor. Annem babam birdi babam yurt dışında çalışıyordu bizim ama ona rağmen babasız büyümek yarım kalmak.o kadar zorki. Sadece anne olması yetseydi bize yeterdi. Bayanın Allah yardımcısı olsun inşallah hakkında en hayırlısı olur.
Cigdemtrnn pandasever yani şunu anlamıyorum bu çocuk hayatta olsaydı o zamanda böyle mutsuz bir ailede olmamalı öldür mü diyecektiniz. Kusura bakmayın her canlı anne rahmine düştüğü anda yaşama hakkına sahiptir. O bebek belkide bu kadının kurtuluşu olacak. Evet babasızlık çok çok zor bir durum. Allah kimseye yaşatmasın. Ama ikisi birlikte çokta güzel bir hayat sürebilirler.
Melekecre Ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa,Allah de , Allah’ım sen büyüksun de ,asla asla Allah’ın sana verdiği emanete kıyma ..Rabbim büyük seni görüyor biliyor duyuruor yeter ki ondan iste ona sığın ve ondan kork…
neanladinyurdagull Eftelyad Eşiniz çok kötü davranıyorsa mutsuzsanız düzelmiyorsa,çocuk aldırmaktan ziyade boşanmayı düşünün bence.Çiftler birbirlerine hayatı zindan etmek için yuva kurmamalı doğacak olan çocuğada yazık.
Eftelyad Allah razı olsun bi çoğunuz dan okadar gelgit yasıyorumki kafam çok karışık. bende isterdim rahat gebelik geçirmeyi tuzumun kuru olmasını agrılı bi şekilde çalışmayı değilde yatağımda yatmayı
luvlymamacita ya yil olmus 2023 korunma yontemlerini burada tek tek saymamiza gerek yok. cahil misiniz nesiniz milyon tane konu var yok hamile miyim kizlar ya hamileysem nasil dusuk yaparim vesaire. cocugu yaparken iyi hos sonra Allah nasip ettiginde o cocuk rahime tutundugunda cok agir iste calisiyorum kocam cikartmiyor. bir kere kocanizin sizi cok agir bir iste calistirmasi ustune ustluk ne is yapip yapmayacaginiza karar vermesi bile size ustunluk kurdugu anlamina gelir keza buna hic bir sekilde hakki yok. biraz aklinizi basiniza alin.
luvlymamacita Eftelyad benim basima vermez cunku ben maddiyatim musait degilse o cocugu yapmam yaptiysam da kucucuk bir cani kocama yuregim yetmedi diye aldirmam canim benim.
Amigurumi Eftelyad @luvlymamacita eşiniz baştan size kötü davranıyor ağır işte çalıştırıyorsa mutsuzsanız ondan ayrılıp daha mutlu çalışacağınız bir işte çalışıp kendi ayaklarınız üstünde kendinize yetebilirsiniz. Çalışabiliyorsanız kocanıza mahkum değilsiniz. Herkesten fikir sorup üstüne sende yaşa vs diye terslenmek ye doğru değil bence herkese açık bir platform ve fikir istemişsiniz hoşunuza gitmeyene de sende yaşa vs demek hiç hoş değil. Belliki eşiniz size karşı çok üstünlük kuruyor ve sesinizi çıkaramıyorsunuz anonim bir platformda sizde bunu öfkesini bu şekilde çıkarıyorsunuz.