sonsuzmasalim Linasmommy Berenimibekliyorum sizde benim gibi bir ocak annesi olacaksınız demekki🙈 fazla kalmadı kızlar
Ozlemslk sonsuzmasalim bizim de 55 😍 artık geçsin zaman lütfen çok yoruldum hamilelikten 🙄 ve kokusunu duymak onunla uyumak istiyorum❣️
Berenimibekliyorum sonsuzmasalim evet inşallah 🙏Allahım hepimize sağlıkla evladımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah 🙏
Hasretimmm sonsuzmasalim 38. Hafta aliniyor diye biliyorum ama kontrolum cuma gunu doktorumla konusup kararlastiririz diye umuyorum insallah
Ceylanim Hasretimmm canim neden sezeryan bebim ilk sezeryan 2. hamileyim bunu normal dusunuyirum sanki ama korkularimda var 🙄🙄🙄
Hasretimmm Ceylanim benim de ilk sezeryandi canim kizim 4 kiloyu gectigi icin sezeryana alinmistim suan 33 . haftamdayim kilo durumu nasil olur bilmiyorum aslinda bende normal istiyorum cuma gunu doktor randevum gorusucem bu konuyu insallah 😉
Ceylanim Hasretimmm masalalhhh ilk kizceye 😍 benim dogum.kanalimda oturduğu icin sezeryam olmustu bakalim bu naisl olacak cuma gunu konusunca hanerdar edersen sevinirim 😊
Cansu01 sonsuzmasalim Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah🤲🏻
sonsuzmasalim Linasmommy daha 200lerdeydik ne ara bu rakamlara düştüysek🙈 heyecanlı olmamak mümkün değil😍
Hasretimmm Ceylanim hakkimizda hayirlisi olsun sagsalim kavusalim insallah bebislerimize tabiki yazarim canim buradan ❤
Ceylanim Hasretimmm bamada fikir olur haftaya da ben gidicem konusucam bakalim hayirla gelsin yavrular 😊😊
Tugba07 sonsuzmasalim Benim de son 56 🥰 Ben de korkmuyorum Allahin izniyle☺️ Ogluma kavuşmak icin sabirsizlaniyorum.
sonsuzmasalim Tugba07 aynıyız desene 😍 benimde oğlum olacak inşallah. Hem adaşız benimde adım tuba😅 bu kadar tesadüfe ne denir ki🙈