sonsuzmasalim Kızlar günler yaklaştıkça içimdeki heyecanda artıyor. İlk gebeliğim ve doğumdan korkacağıma çok seviniyorum, minik mucizeme kavuşacağım sonuçta 😍 sizde durumlar nasıl ve şafak kaç? 😇 benim gibi doğuma sevinen var mı? 🤩
Melomeltem sonsuzmasalim 33 allah nasip ederse benim dördüncü olacak insallah ama bunda çok korku var hepsi sezaryen
Hasretimmm sonsuzmasalim safak 47 ama daha da az aslinda ikinci sezeryanim cunki. Evet heyecan cok fazla ozellikle kizimda😍 zaman gecmiyor sanki 😔
Ceylanim Hasretimmm canim neden sezeryan bebim ilk sezeryan 2. hamileyim bunu normal dusunuyirum sanki ama korkularimda var 🙄🙄🙄
Yaprakkgzirm Benim ilk doğumum olcakk çok heyecanlıyımm korku da deseniz o da çok içimdennasıl çıkacak merak içerisindeyim:)28 haftalık gebeyim:)
Hasretimmm sonsuzmasalim 38. Hafta aliniyor diye biliyorum ama kontrolum cuma gunu doktorumla konusup kararlastiririz diye umuyorum insallah
Cansu01 sonsuzmasalim Rabbim gönlüne göre versin inşallah sağ sağlim bebeğini kucağına alırsın inşallah🤲🏻