Kbr33 18 haftalik hamileyim ayaga kalkarken vajinada ve bacak kenarlarinda kasiklarda agri oluyor uyurken saga sola dönerkende agrı oluyo bu durumu yasayan var mi kizlar
Berkaytuana Kbr33 ben daha yeni sayılirim 13+3 o ağrılar olmuyor ama internette bir yazıda görmüştüm rahim büyüdüğü için vajinal ağrı olabilir diyordu. Ama tabi tecrübeli anneler daha iyi cevap verir bu konuya
Canim Canim bende 18haftalik hamileyim benimde bazem vajinada agri batma oluyor heralde bebeklerimiz buyudugu icin
Kbr33 Canim ya galiba öyle ilk agridiginda korkmustum internettende tam net bilgi alamadim buraya yazmak istedim
zgeYcetrk 29 haftalığım hala oluyor canım bebek büyüdükçe Rahime baskı oluyor ama çok Ağrın oluyorsa doktoruna danıs magnezyum veriyor
Kbr33 zgeYcetrk persembe günü gitcem insallah o zaman söylicem doktoruma ya zaten otururken uzanirken bisey yok ayaga kalktgimda agriyo biraz yürüdugmde geciyor
Berkaytuana Kbr33 o yüzden sürekli bir araştırma içindeyim 😅 ama eğer agri şiddetli olursa mutlaka doktoruna görün canım.
Kbr33 Ufkumm uyurken saga sola dönerken o agriyi hissedip o kadar yavas dönüyorum ki bisey olmasin diye
Kbr33 Izm123 ya dimi insan sürekli düsünüyo acaba neden agridi acaba kasigima neden agri girdi insallah sagsalim kucaklarimiza aliriz bebislerimizi 😊
Nurcin Kbr33 BEN DE 25+4 üm. bugün bende de var. belki bilen birileri çıkar.. ben de burda bekliyeyim