Goncagul_7106 Serap-asel rabbim yar be yardımcın olsun inş sağ Salim alırsın bebegını kucağına inşallah darısı bizim başımıza canım
Ynshkmt yenibirannis ben 12+5 karın agrisiyla uyandım kızlar sizce hamilelikte karın ağrısı normalmi çok kötü sancı giriyor karnıma her sabah da hep agriyor sizin hamileliktede oldumu acaba
Sibelakc Ynshkmt bende de oldu ilk zamanlar ama çok şiddetli bir şekilde oluyordu bir keresinde yarım saat hiç kesilmedi o ağrı kitlendim acile gittim magnezyum yazdi falan azaldi
Ceyda001 prairie-daisy34 bizim öyleydi yarın 38+2 olcaz ama bebek 40 gözüktüğü ve iri olduğu için sezeryan olacağım inşallah yarın kavuşacağız
prairie-daisy34 Ceyda001 ayy hadi inşallah , sağlıkla sıhhatle kucağına almak nasip olsun 🥰 benim icinde bakalım doktor yarın sabah ne diyecek, bebegin hareketleri de çok azaldı zaten ben dürtmesem hareket etmeyecek hiç
Ynshkmt Sibelakc benimde öyle mesela şuan hafifledi ama uyuyup tekrar uyandığımda aynısı oluyor usutuyormuyum acaba
Premsesko Hanımlar bana bir akıl verin kasıklarımda batma sızı ağrı var paranoyak oldum geçen hafta doktor herşey yolunda dedi ama ben beynimden bu ağrıların normal olduğunu kabullenemiyorum çok kötüyüm 12+5 im
Canseel13 prairie-daisy34 benimde aynı kuzum şeker yok ama 2 hafta önde şuan 34+3 üm tek duam gelişimini tamamlayıp kendi gelmesi, zaman zaman diyorum 36 da gelse 38 lik mi olacak diye 😂😂
Kado5518 prairie-daisy34 benim bebeğimde altıncı aydan itibaren göbek ve Kafa çevresi bir kaç hafta önden gidiyor.şekerim yok ama suyum genelde yüksek çıkıyor sınırda diyor doktor bı ara çok dikkat ettim hamur işini meyveyi tatlıyı baya azaltmıştmm suyum düşmüştü.Geçen hafta kontrolüm vardi suyum yine yükselmiş.36+3 kontrole gittim bebeğin karın çevresi 39 40 hafta ile uyumlu dedi.bebegin karın çevresinin bu kadar önde olması normal mı Kafa çevresi de iki hafta falan ilerde gidiyor genelde.Doktor iri bebek dediği için çok fazla takmadım ama bir sorun olur diye korkuyorum bazen.
Serap-asel sevcanbyhtn amın alın cnm darısı sızın başınıza Allah razı olsun hepınızden ınsallah yürüyüncede az ağrım olur