08hilal05 yenibirannis bilmiyorum hemoglobin çok düşükmus salgindanda olabilir ama beni şuan kan çok düşük olduğu için tutuyor
prairie-daisy34 08hilal05 enfeksiyon kaynaklı olabilir kuzum , bende aynılarını yaşadım serum takmışlardı yatış verecekti yatmadım
prairie-daisy34 Serap-asel yaaa Rabbim tamamına erdirsin sağlıklı sıhhatli bir sekilde kucağına almak nasip olsun baya heyecanlı bir durum 🥰
Goncagul_7106 Serap-asel rabbim yar be yardımcın olsun inş sağ Salim alırsın bebegını kucağına inşallah darısı bizim başımıza canım
prairie-daisy34 Bu arada birşey soracağım kızlar bebeğin haftası önden giden var mı aranızda , şekerim yok ama bebek gelişimi 2 hafta önden gidiyor simdi bebek 37 +4 ben de 35+3 , bebek 40 haftayi beklerse baya iri bebek olur dedi.doktor erken alirlar mi sizce
Ceyda001 prairie-daisy34 bizim öyleydi yarın 38+2 olcaz ama bebek 40 gözüktüğü ve iri olduğu için sezeryan olacağım inşallah yarın kavuşacağız
Canseel13 prairie-daisy34 benimde aynı kuzum şeker yok ama 2 hafta önde şuan 34+3 üm tek duam gelişimini tamamlayıp kendi gelmesi, zaman zaman diyorum 36 da gelse 38 lik mi olacak diye 😂😂
Kado5518 prairie-daisy34 benim bebeğimde altıncı aydan itibaren göbek ve Kafa çevresi bir kaç hafta önden gidiyor.şekerim yok ama suyum genelde yüksek çıkıyor sınırda diyor doktor bı ara çok dikkat ettim hamur işini meyveyi tatlıyı baya azaltmıştmm suyum düşmüştü.Geçen hafta kontrolüm vardi suyum yine yükselmiş.36+3 kontrole gittim bebeğin karın çevresi 39 40 hafta ile uyumlu dedi.bebegin karın çevresinin bu kadar önde olması normal mı Kafa çevresi de iki hafta falan ilerde gidiyor genelde.Doktor iri bebek dediği için çok fazla takmadım ama bir sorun olur diye korkuyorum bazen.
mervenur2023 38+3 hava çok sıcak ve hiç esmiyor. Çıldıracağım. Çok kötü çok, uyumak mümkün değil, onu geçtim rahatlik da yok asla :(
prairie-daisy34 08hilal05 o zaman doktor belki kan takviyesi yapabilir , çok düşük gördüyse, minik demekki kanını demirini baya emiyor ☺️
Mummumlilo Ben geceyi seviyorum ya zaten yatsamda rahat edemem sabah işimde yok napcam erkenden yatıp😅
Kubrakarahan yenibirannis 33+6 🥳tıkınmaktan uyumaya fırsatım kalmadı 5 dk da bir bişeyler yemesem güzel aslında 🥹