Sekine24 Pamuk bende adet ağrıları inanılmaz şiddetli oluyo o yüzden bu ağrılar normal geliyo bana evet belim ağrıyo bazende karnıma kıramp giriyo ama adet ağrısı gibi değil öyle olsa çok korkarım herhalde ama dediğim gibi bende inanılmaz şiddetli ağrı oluyodu
Pamuk Sekine24 Ben ilk adet gördüğüm günden beri acilde iğne yaptırırım her adet dönemi 2 gün asla ayağa kalkamam. Evlenince geçer dediler geçmedi.Suan yine aynı ağrıyı yaşıyorum.
Sekine24 Pamuk o zaman bünyeye göre değişir ben acilde değilde annem iyne yapardı hep evlendikten sonra eğer adetime bi iki gün kala ilişkiye girmişsem nispeten daha az ağrım olurdu genişlendiği için herhalde diye düşünürdüm Allah kolaylık versin ben o ağrılardan kurtuldum diye seviniyorum
Nzlcncncn Pamuk bende 11+3 oldum az önce ağrım oldu aynı şey oldu ağrı girdi birden karnıma. 3. Adet dönemi yaklaşıyo acaba ondan mı ya
Nzlcncncn Pamuk bende kendi kendimi yiyodum ben mi çok abartıyorum diye neyse her anne hassasmış 🥰 ilk gebeliğimde karnımda kalbi durdu ondan korkuyorum
Filizsz Pamuk benim kuyruk sokumum agiriyor yürürken otururken biri bıçak sapliyo snaki 11+ 3 olduk. Tuvaletten geri gelemiyorum birde 🤣 konuyla alakasi yok ama sizde idrarinizi tutmiyor musnuz yoksa benmi cok yiyorum lavabodn geri gelemiyorm 😭
duriskonunannesi Pamuk ondan da olabilir ağrınız ben ağrım var demeden doktorum kanaman var mı diye sormuştu çünkü kanama alanı olunca ağrı, baskı olurmuş ,hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah 🤲❤️
bitanemiz24 Pamuk mrhb 8+2 yim dün bende aynı şekilde oldum aşırı derecede endişeliyim acaba iyimi diye kendimi yiyorum
minik_kurabiyeee Pamuk bende 13 haftalığim mide yanması oluyor ve arada sancım da oluyor bazen gaz sancisi gibi bazen adet sancısı gibi yokluyor gidiyor bide özellikle hapşırırken veya öksürürken aniden sanci giriyor hayırlısı bakalım inşallah hepimiz sağ salim kucağımiza alıriz 🌺❤️
Sweety11 Pamuk ya ben ölüyorum mide bulantısından başım dönüyor üç kilo vermişim hasta gibiyim bi an önce biter inşallah ta rahatlarız 😭😭