Yeni mamas papas ocarro almış biri olarak çok araştırdım, birden çok büyük bir indirimde denk gelince hemen aldım. Bunun yanında inglesina electa ve cybex eezy twist arasında gidip geliyordum. Sizin kullanım durumunuza göre değişecek bir çok faktör var. Kabin boy arabalar genellikle küçük tekerlekli oluyor, zor yollarda, arnavut kaldırımı vb. Zor gidiyormuş ve bebeği çok sarsıyormuş. Bunun için biz travel sistem ile başlayıp sonra kabin boya geçeceğiz. Arka tekeri bu şekilde büyük olan travel sistemler bebek için aşırı konforlu olsa da tabii daha ağır ve yer kaplıyor. Yer sıkıntısı yaşamıyorsanız ve ağırlığından da korkmuyorsanız öneririm. Bizim henüz kullanma fırsatımız olmadı inşallah daha zamanımız var ama çevremin önerilerini de değerlendirip bu şekilde karar kıldık. Katlaması kaldırması daha ağır olması nedeniyle zor tabii diğer baston tiplerine göre ama güvenlik ve bebek konforu açısından pek kıyas kabul edemeyeceğini düşünüyorum. Başlangıçta zaten puset takılı olacak, puseti her şekilde çıkartacak arabaya takacağız. Kalan iskelet kısmı da o kadar da ağır değil. Tek elle de kapanıyor. Sonra arabanın kendi koltuğuna geçince biraz zorlanacağım gibi ama tek başıma çok fazla yapma ihtiyacı duyacağımı da da pek sanmıyorum. Her şeyi açıklamaya çalıştım umarım yararlı olur.