Serap-asel Yarın sabah saat 7-7:30 gibi genel anestezi ile sezeryan olacağım aşırı korkuyorum stres başladı lütfen dua edin Allah rızası için öyle bir doğumum olsun ki bumuymuş doğum diyeyım 🙏
Aycha Serap-asel Bebeğinizi, çok kolay bir doğumla, sağlıkla kucağınıza alın, güle güle kolaylıkla büyütün inşAllah. Huyu, bahtı güzel olsun.
Busbusablaoluyo Serap-asel ay hadi güzel haberini bekliyoruz rabbim bi çırpıda kucağınıza sağlıklı sıhatli almayı nasip etsin sanada hayırlı kolay doğumlar nasip etsin dualarımız seninle canım benim🌺❤️👼
35aysegul Serap-asel rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin çok kolay rahat geçsin inşallah senin için de . Biliyorum çok korkuyorsun ama bebeğine sarıldığını hayal et tebrik ederim şimdiden 🙏🏻🌺
Serap-asel Busbusablaoluyo saol canm Allah razı olsnnnnnnnnnnn dua edın valla aşırı korkyrm ağladım aglıcam
Nuraykarabulut Serap-asel Allah yardımcınız olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah darısı da iki hafta sonra bana olsun ❤️
Serap-asel Yeniumutlar amın amın canm saol korkyrm panıklıyorum oyuzden genel ıstıyorum doktorumda genel senın ıcın daha ıyı dedı çünkü ınanılmaz korkyrm ve panık yapyrm
Bsrcip Serap-asel dişçi koltuğunda bile gözümden yaş gelir normalde benim. Ama sezeryana girdiğimde yatağa çıktım oturdum doktorum geldi elimi tuttu konuştuk neler yapacağını anlattı. Hemşireyle dua ettik. Anestezi doktoru geldi belimden nasıl iğne yapacağını anlattı kendini gevşek bırak acimicak emin ol kan alirken bile daha çok canın yaniyor dedi. Gerçekten de sinek isirigi kadar bile acımadı. İlacın verdiğini hissettim sadece. Hemen geriye doğru yatıp 2 dakika içinde bebeğim çıktı. Ameliyat korkusu olan biri olarak hayretler içinde kaldım. Sorular sordum terleme geldi normal mi nabzım hızlandı normal mi filan diye. Tüm sorularım yanıtlandı hep elimi tuttular. Farklı bir ortamdi. Hiç travmatik olmadı. Doktoruna güveniyorsan hiç heyecan yapma.
Nnoktaa Serap-asel bebeğinizin ilk o kokusunu duyduğunuzda teninize temas ettiğinde korku yerini huzura bırakcak. Kendinize telkinlerde bulunun. Allahın izniyle kolay geçecek. Şıp diye doğurucam. Oldu da bitti maşallah diyecem.. eveeet siz bunu yaparsınız 🥰🥰🥰🥰