Semaburak MamaB hareketin nasıl gün içerisinde çok aktif misin acaba o yüzden mi alıyoruz ki ya 🤷🏼♀️
Edaceho Semaburak yok doktor boş yere evhamlandirmis gayet iyi kilosu o haftada 1 kilo olacak değil ya
Semaburak Edaceho bir kilo olanlarda var canım baksana 😂 sevindim ya doktor değiştirdim bu gittiğim biraz pinpirikli sanırım bakalım 2 hafta sonra ne diyecek :)
Rukiyeeeyldzzz MamaB ben kilo alıyotum bende sıkıntı yok 16 kilo aldım ama bebişim neden zayıf anlayamadım 😑
Rukiyeeeyldzzz Zhraaltun sağlıklı olsunda zayıf olması önemli değil 😌 çok kilolu olup sağlık sorunu olmadından iyidir 🙆🏻♀️
Zhraaltun Rukiyeeeyldzzz prasi oyle tabi rabbim hepimizinkini sag salim kucağımiza almayi nasip etsn🤗
MamaB Semaburak masabaşı çalışıyorum elimden geldiğince hareket ediyorum ama yeterli değil tabi günlük yürüyüş vs yapamıyorum siz?
Semaburak eveb19 aynen canım benimkide öyle o kolostrum oluyomuş işte bebeklerin ilk dönemde lazım olan ozamana kadar o sıvı kalmıycak bende bu gidişle 😂 bendede göbek dışı harita gibi son zamanlarda daha da çatlıcaz mı acaba ya bitse artık 🙄
Yalinn8 Rukiyeeeyldzzz sakın kiyaslama, sınırlar icinde ve gayet normal kilonuz, kilolu demek saglikli demek diil, onemli olan kendi zamaninin sınırlari icinde olmasi😉
belinay12 Zhraaltun benim de bugün tam 25 haftalık 800gram olmusuz 21 hafta da 459 dik boyu da 30 cm olmuş
matisse 27+1 deyiz bugun kontrolum vardi 1200 gr kilosu :) 2 hafta onden gidiyoruz ultrasona gore 29 ile uyumlu olcumler.. hayirlisi :)
Semaburak MamaB akşamları yürüyüşe çıkıyorum ama öyle aman aman yürümüyorum hergün ya evdede yatıyom genelde eşim iş yaptırmıyo pinpirikli bi insan 😂
Awesome12 25 +6 da gitmistim boyu 35 900 grm sizce iyimi doktorum çok iyi dedi de ben biraz düşük buldum sanki ama sağlıklı olsunda önemli degil 😄
deryayillmaz Awesome12 Aynıyız hemen hemen 😊 sağlıklı dediyse doktor sıkıntı yok..tahminen böyle gidersen doktorum 3.50 gibi olur dedi kilosu 🤗