Zhraaltun fitmom hadi ya kilosu faln ne ccba sennkinn🤗 dogu. Ne zmn gozukuyo cnm net bsey soyledimi doktr
Asiiye Zhraaltun 1090 dır bence eminmisin genelde 1000 gr civari oluyo 27 haftalık şekerine baktırdın mı peki
Semaburak MamaB benimde aynı herkes çok güzel kilo almadın fazla diyor sadece karnın var dedi ama 8 kilo aldım diyemedim 😂 doktor normal diyo ebe çok aldın dikkat et diyo öyle aman aman da yemiyorum aslında bende
Asiiye Zhraaltun biri 1900 yazmıs ya gordüm sasirdim zaten sordum imkansiz aynn yoksa seker mi var dedim
eveb19 bebegimvben alışverişe başladık hatta bitirmek üzereyiz neredeyse 😁 yiğenlerimden de kalanlar olunca çok da birşey lazım olmadı açıkçası bize
Semaburak Çatlaklarınız ne durumda kızlar 😊 benim bacaklarım ve gögüslerim çatladı 😏 sütünüz geliyo mu sizinde benim hemen her gün südyenim lekeleniyo ya
eveb19 Semaburak benim bacaklarımda cok az var ama karnımın alt kısmı çatlamaya başladı 😒 göğüslerimde en başta çatlayan yerimdi. Süt değilde ilk başta şeffaf bi sıvı 1 er damla 2-3güne bir geliyordu geçen gün sağ göğsümden sarı sıvı geldi
Asiiye [bilinmeyen] anladım canım uymuş ama.. asel ismi aklımda da zaten önüne naz yakışmıs cevre o kadar isim söylüyo ki bu gidisle iki isim olcak asel cok kullanılmıyo hani o yuzden ilk isim bilindik olsun istiyorm.
Bircegeliyor 26+2 de 1023 gr 35 cm dedi doktorum, ben 13 kilo aldım , bebek için 10 gün ileride gidiyor karın çevresi dedi, kilosu için ise güzel almış dedi
Semaburak Zhraaltun evet canım geliyor epey zamandır geliyo hatta sarı bi sıvı beyaz değilde koyu jole gibi bişi kolestrum denilenden 😂
charlaa 24+4te gittik bizde askıma bakmaya💕 730 gr 30 cm di. 2 hafta sonra kontrol var aşırı merak ediyorum ne kadar büyüdük 😍
Hs4523 Zhraaltun 25+6 da 1040 gramdık bugün 26+5 oldum. Ben 7 kilo aldım boyum 1.75 doktor iyi dedi😇 bebeğim 10 gün önden geliyor şimdilik bakalım. Çatlağım henüz yok inşallahda olmaz 😌
Semaburak eveb19 aynen canım benimkide öyle o kolostrum oluyomuş işte bebeklerin ilk dönemde lazım olan ozamana kadar o sıvı kalmıycak bende bu gidişle 😂 bendede göbek dışı harita gibi son zamanlarda daha da çatlıcaz mı acaba ya bitse artık 🙄