__mom1 minikcivcivim aynen bence de benim için önemli olan sağlıklı olması yani burnu olmasa da ben onu severim ama çevredeki insanların yorumlarından korkuyorum gelip çocuğuma çirkin falan derlerse ağlarım 😵💫😄
minikcivcivim __mom1 hayırlısı ile saglıkla gelsin minik yavru canım ❤️😍 öyle olsa bile rabbimin özene bözene yarattığı minik mucizelerimiz kimsenin eleştirmeye hakkı yok , hiççç kafana takma ❤️ doğunca görürsün bak ödemi gidince minicik kalıyor o burun 😇😇
MiniMimi42 __mom1 Benim oğlanin burnu büyüktü. sonra ben ordan öpe öpe masaj yapa yapa düzeldigini düşünüyorum ki öyle de oldu. Kemer kayboldu
Nurcanben __mom1 benim kızımın kötü ve buyuk görünüyordu ultrasonda doğdu o kadar tatlı bir burnu var ki kaydırak gibi çok değişik ama güzel bir burnu var 😂
Mylove47 Çocuk suyun içinde olduğu için büyük cikmasi normal bizimde büyük çıkmadı burnu ama gorumcemin cocugunun burnu büyük çıkmış ama şuan öyle bile değil çocuk gayet burnu normal
Matmazelbebi __mom1 Bizimki erkek gibi çıktı eşimde gitti dayısına benzetti tee Allahım 😂😂 Kızım aslında videoda daha şeker duruyor ama görüntü durdurunca erkek gibi oldu keşke burunla kalsa iş🤭😂🤣
__mom1 Matmazelbebi ben de burnu büyük dedim diye babam üzerine alınmış kendi burnu büyük olduğu için bana küs şuan 😂😂😂
1Kubrak Benim kızımın da büyük duruyo 39.haftadayız siyah beyaz ultrasona girdim upuzun acaba öyle mi olucak