Metehan __mom1 hiç korkmayın orda suyun içinde oldukları için değişik değişik çıkıyorlar 😁 zaten doğduklarinda bile şiş oluyor ertesi gün heryerleri küçülüyor 😍
__mom1 minikcivcivim inşallah bizimkisi de öyle olur 🙏 benim eşim diyor benim burnum bu kadar büyük değil bana benzemiyor 😅😅😅 dedim hadi inşallah bana benzesin 😃
minikcivcivim __mom1 bizde birbirimize benzetemedik ilk görünce 😇😅hatta doğunca da biraz şişlik vardı ama indi sonradan sizinde öyle olur canım 💕💕 takma kafana sağlıklı olsun da eli ayağı düzgün olsun inşallah 🌸🥰 dağlıkla gelsin minik ❤️❤️
__mom1 Yelizdurmus41 ben de zaten başta ultrasonu aldım elime hiç farketmedim o yüzden doktora sormak aklıma gelmedi bana güzel gözüküyordu sonra kocam sağolsun burnu kime benziyor bilmem ne diye tutturunca bi baktım çocuğun burnu domates gibi 😅
Tmmmmjhff __mom1 dün doktor kontrolüne gittim benim bebeğiminde burnu kocaman çıktı 😵💫 aynı korkuyu bende yaşıyorum bi yandan sağlıklı olsun yeter diyorum ama 😂😂
__mom1 Tmmmmjhff evet ya annemleri aramıştım babam bana telefonda bağırdı millet çocuğu sağlıklı olsun ister sen burnuna takmışsın diye 🫣😅
Tmmmmjhff __mom1 Bizimkiler de öyle dedi ama insan öyle de olsun istemiyor 😂😂 eşimin bi tık büyük burnu inşallah benzemez 😂
__mom1 Tmmmmjhff ya benim eşim diyor benim burnum bu kadar büyük değil sana benzemiş 😅😅 bizim ailede de öyle büyük burunlu birisi yok şaşırdım valla neyse bakalm sağlıklı doğsunlar da 🙏
__mom1 minikcivcivim aynen bence de benim için önemli olan sağlıklı olması yani burnu olmasa da ben onu severim ama çevredeki insanların yorumlarından korkuyorum gelip çocuğuma çirkin falan derlerse ağlarım 😵💫😄