gulruba Kiwitoveannesi bizimde öyle herkes hamile sanıyordu eşiyle motor kazasi yaptı insanlar bebek iyimi diye doktora sormuş bebek yok ki demişler 😂😂komik
gulruba Livanur22 bence sil hmn belki bir çocuğu kandircak belki ailesini kandircak sadece betayi gösterip teli geri çekebilir
Livanur22 Gulcannnnnnnn ben kötü düşünmüyorum sonuçta googlede bir sürü e nabız dan pozitif resimler var kendimde baktım oradan alabilirdi birini kandırcak olsa, hem hastane ismi görünüyor kimi kandırabilirki karalasa bile karşıdaki kişi anlar cahil değilse
1prensesannesi__ Bende pek güvenemedim eğer birisine kendini kabul ettirme derdindeysen hic ugrasma deymiyo aileni kandircaksan ailen haketmiyodur eminim her zaman dogrusunu söylemek daha iyi istemeyen kendi yolunda olsun bosver
gulruba Kiwitoveannesi ama neden yani ben evlendim 1yil bekledim sonra hamile kaldim sonra düşük yaptım yine 1yil bekledim şuan Çok şükür yeniden hamileyim hiç öyle bişey geçmedi aklımdan ne alaka yani şeytana pabucunu ters giydirir bunlar ki o daha yeni evlenmişti 5ay faln olmuştu rabbim böyle insanlardan korusun