Kiwitoveannesi Suds neyin karşılaştırmasını yapacaksın herkesin aynı çıkmak zorunda değil doktor sağlıklı dediyse sağlıklıdır kiminin düşük çıkar kiminin yüksek benim 4+3 te 800 de çıkmıştı çok yüksek ama gebelik haftamla uyumludu kese vardı sadece
Sevdatncr Suds canım benim ilk gebeliğimde 3 haftalık 136 beta ile öğrendim ikinci gebeliğimde 48 beta idi iki gün önce 12 beta ile öğrendim değişkenlik gösteriyor sağlıklı artması iki günde en az iki katına çıkması önemli
Bgm10 6 saat önce açmışsın hesabı ve sürekli her sorunun altında birilerinden beta ekran fotosu istemişsin sen muhtemelen hamile değilsin insanlardan foto istiyorsun birine atmak kandırmak için gibi geldi bana bence yapma canım hiç gerek yok sonu yok.
Kiwitoveannesi Bgm10 banada oylr geldi bizim Bi gelin vardi 3 4 ayda bir hamile kalıyordu düşürüyordu en sonunda tuttuk götürdük hastaneye ne hamilesi yalan atıyor dedi orda rezil olmuştu hamile diye gittik ama gitmek istemedi zorla götürdük kavga kıyamet
Bgm10 Kiwitoveannesi Buda aynı ya girip baksanıza sürekli isteyip durmuş her gönderiye yazmış bide özellikle e nabızdan diyor 😂
gulruba Kiwitoveannesi bizimde öyle herkes hamile sanıyordu eşiyle motor kazasi yaptı insanlar bebek iyimi diye doktora sormuş bebek yok ki demişler 😂😂komik
Kiwitoveannesi Bgm10 🤣🤣🤣🤣gülüyorum böyle insanlara bizi değil karşınızdaki insanı değil kendinizi kandırırsınız anca
Bgm10 Kiwitoveannesi bu forumda gördüklerim ve okuduklarım bazen beni gerçekten şoka sokuyor nutkum tutuluyor bakalım daha neler görücez 😄
Kiwitoveannesi Bgm10 bazen yaşadıklarımıza ben bile inanamıyorum Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşımıza
gulruba Livanur22 bence sil hmn belki bir çocuğu kandircak belki ailesini kandircak sadece betayi gösterip teli geri çekebilir
Livanur22 Kiwitoveannesi ne yapabilecek belki doğru söylüyordur ayrıca o akıllıysa beende akıllıyım karamürsel devlet hastanesinde yapılmış bir test bu burda yaşadığını sanmıyorum bilerek attım 😊