Saliha7 Ayyy bende 40+ 3 oldum benimde kız bebek yalnız olmamak güzel inş hepimizi doğururuz kolaylıkla. Bende bekledikçe sezeryan korkusu yaşıyorum ve hiç belirtim yok 🥴
elifm12- denizslr26 ay benim gibi olanlar varmış gittim canım hiç bişey yok açılma sancı hiç bişey sen 4-5 günü bile beklersin dedi iyice morelimi bozdu 😞tek tesellim cok sükür herşeyimiz normal kızımında benimde 🤲 sana ne dediler ?
denizslr26 elifm12- beni şuan yatış verdiler dogumhaneye aldılar suni sancı vericekler dua eder misiniz bol bol
seizetheday denizslr26 40+6 da benim de sancım yoktu o kadar bekledi sonra çatı darlığı dedi sezaryene aldı. 🤷♀️
Saliha7 seizetheday çatı darlığı olduğunu nasıl anladı canım ? Beni alttan muayene ediyor her gittiğimde farklı mı bakılıyor ona ?
elifm12- denizslr26 açılman mı var ay hadi hayırlısı olsun saglıkla kucagına al inşallah darısı bize 🤲
Saliha7 denizslr26 Hayırlısıyla sağlıkla kucağına en hızlı şekilde al inş şimdi gördüm ama umarım çoktan bitmiştir 😊
Saliha7 denizslr26 Hayırlısıyla sağlıkla kucağına en hızlı şekilde al inş şimdi gördüm ama umarım çoktan bitmiştir 😊
seizetheday Saliha7 hayır alttan muayene sonucu söyledi bizimki son güne kadar yapmamıştı o yüzden bilmiyorduk ama sancım falan da yoktu belki en azından sancı gelmesi beklenebilir de zaten sezaryen olacaksam o haftadan sonra önemi yok dedim olduk
Asklim elifm12- bana baktı 1cm açılma varmış 39+6 olduk açılma olmazı için ne yapmam gerekiyor yada ne zaman doğar
B_eyza denizslr26 pazartesi bende 40 olucam benide sıkıntı bastı benli bir olanlr dogurdu gelmiyor benimki
Mummumlilo 38+6 dün gece ağrım oldu ama düzenli deildi gün içinde geçti bugün kontrolüm var çatı muayenem var hayırlısı🙄
Saliha7 elifm12- Bende bekliyorum doktor ptesi son dedi suni denenicek yoksa sezeryan ☺️ hayırlısı artık