denizslr26 Doguramiyorum çok bunaldım artık yarın kontrolüm var belim ağrıyor ama sancı hissetmiyorum artık
elifm12- denizslr26 aynıyız bende 40+2 oldum benimde yarın kontrolüm var ptesi 41 olcam haşa gelmedi benim kız🫠
Mrsfly denizslr26 canım sabret kendini strese soktukça daha zorlaşır. Rahat bırak kendini içerde kalacak değil illa ki gelecek. Yürüyüş yap, hurma ye, ananas ye, squat yap.
seizetheday denizslr26 40+6 da benim de sancım yoktu o kadar bekledi sonra çatı darlığı dedi sezaryene aldı. 🤷♀️
B_eyza denizslr26 pazartesi bende 40 olucam benide sıkıntı bastı benli bir olanlr dogurdu gelmiyor benimki
denizslr26 elifm12- birde derler erkek çocuğu geç gelir diye alakası bile yok kız erkek fark etmiyor keyiflerini bekliyoruz 🤦🏻♀️ sağlıkla gelsinler ama insan artık kucağına almak bağrına basmak istiyor
denizslr26 elifm12- canım yarın kontrolden sonra mutlaka haber ver bana merak ederim gerçekten çok yorucu bir hamilelik oldu benimki önce gelmek istedi erken diye durdurmak zorunda kaldık şimdi de kendisi gelmek istemiyor bakalım ne olucak sonumuz
denizslr26 Mrsfly hepsini 37 den bu yana yapıyorum hala gelmek istemiyor 3 güne bir kontrole gidiyorum yoruluyorum artık şuan yazarken bile plates topunun üzerindeyim daha nasıl anlatayim
elifm12- denizslr26 inanın bende cok yoruldum ben bide bu sıcaklardan falan alerji oldum elim ayagım kaşındı şu günlerde daha iyiyim uyku bile uyuyamıyorum stres oluyo insan sancım gelse hastaneye gitsem yorgun gidicem uykusuzluktan :( herşey batıyo bana bu aralar sizde öylemisiniz ☺️ Sende haber ver canım 40+3 olduk güncell 🥹
Sadem5434 Ben 40+5im çatlaycam artık gelmiyor umudum kalmadı streste yapıyoruz yarın gün alacağım sanırım tam 41e
denizslr26 Sadem5434 seni o kadar iyi anlıyorum ki insan strese giriyor istemsizce aynı zamanda hamile kaldığım arkadaşım doğurdu bebeği 1 aylık olucak ben daha çok strese giriyorum onu da gördükçe
elifm12- denizslr26 ay onu bende düşünüyorum acı çektiğim için değil sezeryan olcagım için üzülüyorum tabi gelmesse bebiş ama öyle düşünme vaktinde gelmiş olucak ve gelişimini tamamlicak ☺️
denizslr26 elifm12- ya birde psikoloji dayanmıyor artık deprem bolgesindeyiz bir an önce kucağıma almayi istiyorum evet öyle bu gün haberleselim bakalım 🥹
ucuncuyegebe Benim kızım da oğlum da 41 haftayı doldurduktan sonra 42. haftanın içinde doğmuşlardi. Gerçekten cinsiyetle alakası yokmuş . Sabır ve sükunetle karşılamak lazım süreci . Kolaylıklar diliyorum