Sevgi2023 yox biz tami tamina 1 ildiki gelmiwik,mualice ucun geldik,azerbaycanda 7 ayliq evliydik,yoldawim getdi yoxlanda azospermiya cixdi,hekim kagizlara baxdi Fsh LH hormonlari dehwet yuksek idi,kagiza baxan k8mi dedi ki her wey ortadadi gizletmeye ustu ortulu demeye ehtiyac yoxdu ,sizin uwaginiz olmayacag,sonra twzden yoldawima baxa baxa dedi ki senin hec vaxt uwagin olmayacag,ancaq suni mayalanma oda bawqasinnan,tesevvur ele yikildik deyirler e yeni onnan beter olduq,her wey menasiz geldi.getdim arawdirdim bawqa hekimleri bir ikisine kagizlari atdim yazdi ki mualicesi yoxdu ancag suni may.
Burda bir hekim var qohumumuzun da uwagi olmurdu onu mualice etdi duzeldi,mende hemin hekkmnen elage saxladim kagizlara baxan kimi dedi birince bu hormonlar normaya salinmalidi,sonra da duzelecek,yoldawimda evvel burda iwlediyi ucun azerbaycanda da iwsiz idi deye rahat sual verdim ki ele ordami mualice yaxwi olar yoxsa burdami,dedi gelme imkaniniz varsa elbetdeki burda
Allahima wukurler olsun geldik martda mualiceye bawladiq 2 aya hormonlar qaydasina duwdu iyulda da analiz verende artik spermog-da yukselme oldu
Ve hekim dedi hamile qala bilersen artiq,ancag mualice hele da davam edir,dedi tam duzeltmek lazimdi