LovelyMom_ Pamuk 🥹insallah yaa, Senden de sorayim bi yarin kan versem erkenmi,yoka 2 gun bekleyeyimmi?
Sevgi2023 LovelyMom_ varsa clearblueda cixacaq et mence ve clear blue ac qarna etmek falan lazim deil elektrondu o cunki
Sevgi2023 @LovelyMom_ bax 5-10dk icinde cixdi ama wekli gec cekdim Wekilde hele yaxwi duwmub wekilde acik duwub
LovelyMom_ Sevgi2023 he can sende de emellice bilinir,hadi bakalim insallah olar😍 Men hec tam yayilmamis 2cini gordum,wekilde ele de bilinmir
Sevgi2023 LovelyMom_ qorxuram test sehv olar e dunen etdiyim bawqa firma idi cubuk testden kolge kimi cixmiwdi 🙁bugun bu firmadan etdim ki gorum nece cizacaq yene soluq cixsaydi fso da etmeyecekdim pasportum gelmeyin gozlurem gorek nece olacaq
Sevgi2023 LovelyMom_ ayy cox heycanlii🥰 clearblue eden de menede at seher saat necede olsa at iwarele meni tez oyaniram
LovelyMom_ Sevgi2023 sen et her gun seher gunnen gune deyiwir ,ele olur seher aciq olur axwama bir tik tundlewir
LovelyMom_ Sevgi2023 senede🥰 Bu arada hec taniw olmadiq,adin falan,yawin,haralisan,ne qederdi evlisen🤭