Kızlar 15 gün önce doğum yaptım sezeryan, annem doğumdan önceden beri bizde kalıyordu daha sonra doğum oldu yine kalmaya devam etti ve biz bebekle inanılmaz güzel huzurlu devam ediyorduk gece annem bakıyordu biz eşimle dinleniyorduk vs.. kayınvalidem inanılmaz tatlı biri beni çok sever ben de onu ama 3 gün önce anneme sen biraz dinlen ben geleyim bakayım dedi içten içe hiç istemedim annemin gitmesini hatta ağladım giderken. Eşime kayınvalidemi istemiyorum diyemiyorum çünkü kadın inanılmaz iyi yemeğimi temizliğimi bebekle ilgilenmeyi her şeyi çok iyi yapıyor benimle de bebek gibi ilgileniyor ama ben annemle daha mutluyum annemi istiyorum eşime de annen gitsin diyemiyorum çünkü o benim anneme hiç gitsin vs demedi 1 aydır.. ama annemi istiyorum yanımda onunla daha güvende hissediyorum bebekle de daha güzel ilgileniyor gibi. Kayınvalidem biraz eski kafalı ve bebekle ilgili birçok şeyime karışıyor kötü niyetli olmasa da sinirlerim bozuluyor bazen. Suratım düşük kaç gündür zaten emme problemi yaşıyoruz eşim de dün neyin var dedi bir şeyim yok dedim ama bağırarak ağlamak istiyorum kadının bana kötülüğü yok ama onu evde istemiyorum annemin gelmesini istiyorum eşim de bu sefer kesin ben senin annene böyle yapmamıştım diyecek kurulacak diye bir şey de diyemiyorum elim ayağım bağlandı ne yapmalıyım sizce