_brcu88_ defnezumram iyi gidiyor Allah’a şükür bir sikayetim yok sadece hafif bel ağrısı oluyo bazen oda çok şiddetli değil normal ilerliyor şimdilik ❣️🤭sağlıcakla gelsinler inşallah
defnezumram _brcu88_ o bel ağrısı banada oluyor özellikle çok ayakta kalınca ama benide yormuyor o kadar rabbim herkese sağlıcakla kavuşmak nasipp etsinn
defnezumram Taskaya96 suyu içemiyorum bu ara normalde 3 lt içiyordum ödem toplamamam birazda ondan aslında ama dikkat edeceğim allahtan az kaldı dediğin gibi yoksa çekilmezdi😁
Tugbazdmr defnezumram evet korku heyecan mutluluk hepsi var, sağlıkla herkes kucağına alsın evladını 🙏🏽
defnezumram 1prensesannesi_ aminnnn valla az kaldı bizimde bi 20 günümüzz var şu anlık kendi gelmek istemezse 😀😀
defnezumram YigitPoyrazMomm en tedirgin zaamanlarımdı sürekli hareket dinlerdim eşiimi çağırırdım bak hareket ediyor diye ben hissetmiyorum derdi moralimi bozardı😀😀😀
Esrac96 defnezumram merhaba 22. Haftadayım 1 haftadır hareket hissetmeye basladım fakat bir gün çok hareketliyse bir gün yok denecek kadar az. Ortalıkta yok yani :) bu normal mi acaba
1prensesannesi_ defnezumram bnim de iki hafta vardı ama tansiyondan dolayı doktorlar başlattı doğumumu normal de 2 haftası vardı kızçemin
Prens_prenses777 defnezumram bn bı 30 u göreyim de 😂😂 zaten sezeryan olcak 15 Kasım doğum tarihi verdi doktor🤲💝