defnezumram Tugce_23 daha minnacık yerim onu ama o haftalardan sonra büyümesi başlıyor esasen ben o haftalarda seyirme şeklinde hissediyordum hareketlerini 🥰🥰
yenibirannis defnezumram ultrasona göre şuan 35+3 ama 9 gün öndeymiş iri bi bebek benimki 😍 kg 2400 dü senn ne kadar kg faln 6 Eylül’de son kontrolümz var gün alcaz inş☺
defnezumram yenibirannis 35te bizim 2520 gramdı 4 eylülde kontrol var bizimde ama gün verir mi bilmiyorum 😀
defnezumram Tugce_23 çok farklı oluyor benim kı oynak göde olacak sanırım saz sesine tepki vermişti ilk😀
1527 defnezumram aynen öyleyim ne zaman diye bekliyorum.ilk hamilelikte tam 22 haftada hissetmiştim ikincisini erken hissediliyor diyorlar ama ben daha birşey hissetmedim bakalım bu kaçıncı haftada ben burdayım diyecek ☺️
Taskaya96 defnezumram baya var ayaklarımda bacaklarımda ellerimde, üstelik ellerde uyuşmada oluyor benim 🫤
defnezumram alakayamaydanoz heyecanlı zamanlar ve hızlı geliştikleri zamanlar kontrol zamanları gelmek bilmez 😇
defnezumram Taskaya96 ilkkez dün elime kramp girdi benimde şişliğim yok ama henüz ödem hiç yok bakalım son günlerde nolcakk
Taskaya96 defnezumram bol su içmeye çalışın doktorun bana verdiği tavsiye sadece bu oldu el uyuşmalarıda umarım başlamaz ama başlarsa doğumla beraber geçermiş demişti doktorum gerçektende öyle allahtan doğuma az kaldı 😅
defnezumram YigitPoyrazMomm en tedirgin zaamanlarımdı sürekli hareket dinlerdim eşiimi çağırırdım bak hareket ediyor diye ben hissetmiyorum derdi moralimi bozardı😀😀😀
defnezumram Taskaya96 suyu içemiyorum bu ara normalde 3 lt içiyordum ödem toplamamam birazda ondan aslında ama dikkat edeceğim allahtan az kaldı dediğin gibi yoksa çekilmezdi😁