Arzuanne Buterflysu burda iyi doktorlar benim de detaylı ultrason geliyor buradaki hastanede yok nereye gitcez bilmiyorum bursa diyorum ama randevu bulunmuyor ki
AyselXudiyeva Merhaba kizlar, kusura bakmayin konudan baya uzak bir konuya deginmek istiyorum, lutfen basina gelen cevaplasin bilgilendirsin. Ben bugun idrar tahlili yaptirdim ve 5.5 cikti. Cok fazlaymiss bu durumla karsilasan oldu mu acaba.
Ebru3439 Nesaras hey maşallah maharetini bilemem ama gerçekten bence çok yüksek tutar gerçekten 😦 ben medical parktan paket aldım her şey içinde 30.000 doğuma kadar muayenelerimde dahil
N-23 Kubraalp ay bende dün gittim yani bi degişik geldi bana bebeğin eşi asagıda benim daha önce sizede sormuştum, dün onun için ilk kez gittim ama korktum becerebilir mi ameliyatı bilmiyorum o yüzden aklıma siz geldiniz ondan sorayım dedim
Kubraalp N-23 ben etraftan doktor tanıdıktan çok iyi olduğunu duyarak ona gittim. Alanında çok iyi bence. Tabi yine de karar sizin
N-23 Kubraalp inşallah bide bişi daha sorcam numarası fln var mı, hani acil bişi olsa misal bizler onlara nası ulaşcaz
Baharleo1 Sevdatncr merhaba neden hastaneyi bırakıp tıp merkezine gectiniz tıp merkezlerinde ücretler uygun oluyo ama doğum sonrası acil müdahale gerekli olabilen durumlar olabiliyo özellikle yoğun bakım olmadıgı için tıp merkezlerinde doğum riskli diye biliyorum bende medıcıne hastanesine gidiyodum ama dışardan test kabul etmedikleri için artık nisaya gidiyorum siz neden bıraktınız merak ettim fiyatlardan dolayı mı dr nunuz kimdi
Sevdatncr Baharleo1 doğumu orda yapmıycam zaten bana fiyatlar fazla geldi sigortam da yoktu o yüzden değiştirdim