Minikmucizelere Htczmhri aynn herkese isim onerirken cok rahattim bunlar ne guzel diye😂22 kayihanda oturuyom Ilk cocuk mu
Seveliko28 Honey_candy Bende Yılmaz seyyaha gidiyorum Hayırlısı ïle kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah
rabisskocc Seveliko28 evet öyle maalesef ama şuana kadar bekarken de çıktığım doktordu Kaan Eray uzun gayet iyi
Nesaras mimikralicesi Esra çebi doktorum . Anlaşmalı hastanesi acı badem oranında sezaryen 30 bin normla doğum 20 bin şuanlık fiyatı bu 😞 şubata kadar ne olur bilmem ayrıyeten kendi de 25.000 alıyor doğuma gelirse
Ebru3439 Nesaras hey maşallah maharetini bilemem ama gerçekten bence çok yüksek tutar gerçekten 😦 ben medical parktan paket aldım her şey içinde 30.000 doğuma kadar muayenelerimde dahil
mimikralicesi Eceacarr çok iyimiş doğum da bu pakette değil mi siz hangi sigortayı aldınız bir de ne kadara aldınız ?
Eceacarr mimikralicesi doğum için ayrı teminat var muayeneler için ayrı teminat 12.000 anadolu sigorta
Arzuanne Buterflysu burda iyi doktorlar benim de detaylı ultrason geliyor buradaki hastanede yok nereye gitcez bilmiyorum bursa diyorum ama randevu bulunmuyor ki