Kubraalp N-23 Diğer doktorlar özellerdekiler de uzman remzi hocanın profesör olması tüp bebek ünitesine bakması çok iyi bi doktor bence. Diğer illerden bile ona geliyorlar. Senin için bebeğin için en iyisi ise onu yapmaya çalışırlar.
N-23 Kubraalp bunun duydugumA sevindim bende cem parmaksıza gidiyom, inşallah hayırlısıyla ben işlerimizi kucaklarımıza alırız inşallah,
Tubaonur06 Ceylannn1y hangi doktora gidiyorsunuz kaçıncı haftanizdasinjz. Bende oraya gidiyorum 12.haftamdayim doktorum selver güler şefik
Ceylannn1y Tubaonur06 büşra körpe ben bütün doktorlarına randevu aldım .31+1 haftalığım .sen memnunmusun doktorundan .
Minikmucizelere Htczmhri oy masallah bitmis olmus saglikla kucaginza alin inşallah 🙏cinsiyet ne Ben 17+4 üm daha😅
Htczmhri Minikmucizelere amin inşallah jepimiz sağlıcakla alalım kucaklarımıza bir kız bir oğlan ikiz benim bebeler🤗 peki ya sizin
Tubaonur06 Ceylannn1y ben 3 kere gittim muayeneye memnunum şimdilik. Masallah senin az kalmış Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin
Gamze-ozgur Merhaba, kocaeli çayırovadayım. Pendik medikalpark’a gidiyorum. Doktorum Tarık Göksel Gül’e gidiyorum. Şuan çok memnunum.
Hellopelo Gamze-ozgur merhabalar bende doktor araştırıyorum bu hocaya gitmek istiyorum acaba nasıl geçti süreciniz hoca telefonunu veriyor mu onu da çok merak ediyorum 🙈
Arzuanne Buterflysu şimdi bende Anıl Murat Sever’e buldum 😄 2 hafta sonra diz önce görseniz söyler misiniz nasıl iyi mi diye
Mujde1991 Pamuk merhaba bizde istanbuldaniz , cocul doktorumuz ozel muayenehaneye gidiyoruz buyukcekmecede 1600 TL , kndi doktorum ve hastane işlerimizde memorial bahcelievler onunda 2100 TL ama iki dr da tavsiyemdir 🌸
Hbrkn tugcesakzci Bilkent’te hangi doktora gidiyorsunuz . Benim 3 lü tarama riskli çıktı . Perinatolojiye sevk ettiler de
tugcesakzci Hbrkn perinatoloji kısmına gidiyorum ben de bu hafta sevk ettiler ilk muayeneti elif hanım yaptı fakat bundan sonra kime giderim bilmiyorum çünkü perinatolojide randevu sistemi yokmuş sekreter sıra veriyor doktorları araştırıp ona göre birinden sıra istemeye çalışacağım her gittiğimde