Deletedmom231 Jass ben 8 haftalık hamileyim ve mide bulantım çok ne yesem bulanıyor doktorda hiç bir ilaç vermedi kullanmanı istemiyorum dedi 🤔
Jass Deletedmom231 başka bir doktora mı görünsen acaba çünkü vücut susuz kaldığı için bunun da bebeğe zararı var
Jass ayseozbek zofer değil dünden beri eve gidemedim yazıcam gidince takılan serumun içeriğinde ki ilaçlar var b6-b12-folikasit daha birsürü şey hatırlayamadığım
Ummuu47 ayseozbek doktor dramamine vermişti etkisi olmadığını söyledim değiştirdi pantactive diye Bi ilaç verdi ama bunun hiç hiç etkisi yok ne için diye baktım mide reflüsü içinmiş bulantıyla alakası yok
Ummuu47 ayseozbek yok işte daha da arttırdı bulantıları mı geçen hafta iki gün hiç bulantım yoktu geçti sandım bu daha da daha da şiddetlendi yoruldum artık 😓
ayseozbek Ummuu47 Yaa ay pardon yanlış okumuşum.. ben zofer kullanıyorum demiştim ya doktorunuzu bi arayıp danışın
Hulya00 2mama canımm sakız çigne doktorum dedi banada mide bulantısına iyi geliyor birde psikolojik olarakda düşünmemeye çalış bulanmıyor diye mesela oda etkiliyor bende böyle böyle atlattın
Glshcgla beyzayagiz hala öğrenmedim dayanamıyorum öğrenmemde öğrendiğim gün onun için özel bişey almak istiyorum 🥰