damlaguneyerii Ben de 6 gün oldu sezeryan olali hatta dün bandajım cıktııı özellikle yan yatıp dönerken acıyo yürümek rahatlatıyo ama bazen yürürken de acıyo cok yeni suan parol ve antibiyotik kullanıyorum umarım hepimizin ki cabuk gecer
esnyz14 Haticeu Çok normal ama kalkmalısınız kalkmaya çalışmalısınız ne kadar çok hareket o kadar çabuk toparlanıyor insan 1 hafta bittiğinde çok daha iyi olacaksınız, çok acıyor, ağrıyor biliyorum ama hepsi geçecek inşallah çok geçmiş olsun
1asel-duru Haticeu çok normal daha 4 günlük ama hareket etmek daha kolay iyilesme sağlıyor ben hiç yatmadim 4 5 . gününden sonra acın hafifleyecek korkma iyileşmek için hareket gerekli yattikca orası hareketsizlige alışıyor ve kalkınca daha da çok acıyor o yüzden oturun evde küçük yürüyüş yapin
Zeze03 Haticeu kalkarken mutlaka destek al birinden canım pansumanlari iyi yap malum havalar sıcak bilmiyorum ben 3 günde rahat yuruyord geçmiş olsun ama ağrı illa ki oluyor çok ayakta durma sonuçta ameliyat bildiğin bu
Zeze03 Zeze03 ayrıca çok yatmamaya çalış ne kadar hareket edersen o kadar hızlı iyilesuyorsun gaz falan gelirse çıkar o çok önemliymiş canım