Alparslanveannesi27 Sariilayda16 canım bende öyle öğrenmiştim bence hemen kan ver kaç haftalık öğren kendine çok dikkat et😍
Yasemin_bilgili Sariilayda16 bende gördüm silik duruyor yarın yeni test al yeniden yap bence bende adetim gelmeden test yapardım çıkmazdı ama seninki çıkmış silik yani çok yeni olabilir
FatmaB58 Sariilayda16 benim ilk gebeliğimde bundan daha silikti ve hamileydim gözün aydın kuzum için rahat etsin istiyorsan en sağlıklısı kan vermek Rabbım kucağını doldursun inşallah 🤲🤍❤
Sariilayda16 Yasemin_bilgili günlerdir yapıyorum hepsı tek cıktı bugun ilk defa böyle sılık cızgı oldu 🥹
Sariilayda16 Yasemin_bilgili inşallah inşallah nolur dualarınızı eksik etmeyin şimdi içinizden geçirip bi amin bile deseniz yeter 🥹🥹
Neslihan1309 Var canım hamilesin 🧿 Sana bişey diyimmi belki garip gelecek ama bu uygulamada bu ay fazla dolaştım isim olarak bi kaç kişiyi hatırlıyorum artık beynim bulanmış uygulamadan seni geçen rüyamda gördüm hamileyim yazmıştın ne kadar garip yaa🥲🤣🤣
Neslihan1309 Sariilayda16 Darısı başıma bat 4eylül bizler içinde dua et 🙏 yarın yaptığın erken gebelik testinide atarsın buraya