Matmazelbebi affa Meyve, salatalık, çubuk kraker, akşamdan kalan sarma dolma varsa ya da 1 dilim pizza varsa kalan onu da yiyorum😂😂🤭🤭
livasmomm affa ayran, yogurt, kuru üzüm, leblebi gece genelde 11-12 gibi aclik hissi geliyor ufak ufak biseyler atıyorum böyle agzima bide boll su
Dilekonurr Slc evet karpuz ama şekerini yükseltir işte, bir gün güzel beslen şekerini ölç az çıkınca bi iki dilim ye canında çekiyor birşey olmaz
Slc Dilekonurr insann canı istio ya . Evlatlarımızı sağ salim kucağımıza alalım Allah’ın izniyle 🤲benim daha önce 23 haftalık gebeligimde oğlumu norml doğumla aldılar çok üzücü oldu bunu gebe kalana kadar toparlanamadm buda birden oldu tedaviyle olacaktı Allah’a şükür başlamadan oldu yavrum ondan bu hastalıklar
Dilekonurr Slc hadi ya canım benim bak Allah nasip etmiş sık dişini zaman çok hızlı annelik böyle fedakarlık işte. Sağ sağlim alalım evlatlarımızı kucağımıza herşey geçicek ondan sonra
affa Deletedmom_85 aaa bilmiyordum.deneyecegim😍 1cocuk o ne ki denemedim bakım kankam Cerkes6019 valla ben yoğurdu yiyince dahada acikiyorum😆😆😆