Aysegul_my Valla kızlar canınız ne istiyosa onu yiyin bi probleminiz yoksa bende şeker çıktı sürekli aç ve diyette gibi geziyorum ona rağmende şekerim yüksek çıkıyo 2 aydır diyetteyim cnm cok şey istiyo ama yiyemiyorum çok kötü bi durum ya 🙁
Sila95 affa salatalığı soyacak ile ince ince soyup üzerine yoğurt limon birazda tuz karabiber koyup yiyorum hem lezzetli oluyor hemde doyurucu. başka birşey yersem benimde midem şişiyor ve asla uyuyamıyorum deneyebilirsiniz bunuda
Cansuu55 affa salatalık ya da beş tane badem beş tane fındık gibi sağlıklı şeyler yiyorum ambalajlı şeyler yemiyorum o şekilde uyumaya çalışıyorum su içiyorum sürekli
Mummumlilo Ben her akşam dondurmam sabittir yerim sonra fındık meyve vs ne varsa yiyorum akşamları iştahım açıl oluyor
Sevdeeez affa bana diyetisyenim geceleri açlık için domates 1 dilim ekmek ve biraz peynir yazdı gece kahvaltısı gibi hem ağrı yapmıyo hemde sabaha kadar oturuyorum iyi oluyor
Enas2365 affa yoğurda salatalık doğrayıp yiyorum. İlk haftalar ekmek peynir zeytin yiyordum ama artık hem ekmek yemekten içim kurudu hem de kilo aldım 😂😂
sukran0046 affa genelde meyve yiyorum çünkü bulantılarım çok fazla aparatif seyler yiyebiliyorum yemek tarzî bisey yiyemiyorum soganlı yaĝlĵ baharatlı herseyden bulanıyorum