Kozlar bu bir tavsiye etmeme postudur normal doğum isteyipte bu doktora giden varsa yol yakınken dönsün hele ki ilk doğumu ise sırf bu postu yazmak için iki ay sonra bu başlığı açıyorum kendime borç bilirim.Ben yansım siz yanmayın.
- Haftamda çarı muayenesi daha olmamıştım her gittiğimde ki 2 aylıktan beri gidiyordum kendimi yeniden hatırlatmam gerekiyordu çok ilgisiz bir doktor bilgisi olabilir ama boş yani .neyse 38. Haftada gittim lütfedip çarı muayenesi yaptı o da ben söyledim de e hadi yapalım dedi daha sonra bana normal doğım yapamazsın çatın dar dedi çocuk 3.600 kilo dedi ki 3.130 doğdu kendi sancınla gelmezsen Suni vermem dedi daha neler dedi psikolojimi bozdu resmen başka bir gün başka doktora gidecektim doğru mu söyledikleri diye güvenmedim Sezeryan günü alacaktım düşünün yani o gün sabah oğlum kendi gelmek istedi sancım başladı ne yazık ki kendisinde normal doğım yapmak zorunda kaldım ama hakkımı helal etmiyorum o kadına sırf bunu yazmak için başlık açtım kesinlikle tavsiye etmiyorum o gün 3 sezeryane girdi o gelene kadar ebe bana baktı açılmam 9 cm oldu ilk doğumumdu ıkınmam falan iyiydi o geldi bildiğimi unuttum resmen doğum anında beni azarladı kadın . yok Türk kadınları ıkınmayı bilmiyor vs ona rağmen doğurdum şükür ama hayatımın pişmanlığı o kadındır yani