Merveeall ilkheyecanim96 7. Haftada çok az dinletiyolar daha çok küçük olduğu için fazlası bebeğe zarar veriyormuş
1225 ilkheyecanim96 benim oğlumda 8. Haftada dinlemiştik kalp atışını çünkü 8. Hafta da yeni keseye geçmişti
ilkheyecanim96 1225 evet normal aslında biliyorum o haftalara kadar beklenebilir de biraz stres oluyor insan
ilkheyecanim96 Ezgiergn ultrasonda 8.6 cm diye bişey yazıyor ama neyi kastediyor bilmiyorum şimdi baktım
Ezgiergn ilkheyecanim96 gayet iyi senin kesen benim daha 8mm . Benim geç döllenme olmuş. Senin gayet iyi
e_blue_sky_a ilkheyecanim96 6da vardı kalp atışı ama benim erken döllenme idi. Sizde geç döllenme faktörünü göz önüne alıp bekleyelim demiş. Çok var öyle bebek geç gözüküyor
Semabkr ilkheyecanim96 endişelenme canım bir arkadaş 8 haftalıkken duymuş kalp atışını. İnsaAllah sende duyarsın. 🤗
123oznr ilkheyecanim96 inşallah genelde bunun sebebi 8. Haftada daha net duyulması o nedenle 7. 8. Hafta gibi dinletiyorlar içinizi ferah tutun
Minikperi ilkheyecanim96 kızımda 9. haftda duyabildik 7-8 de bile duyulmadı. Şikdi oğlumda 5+5 te duyuldu kalp atışı. genelde kız bebeklerinin geç erkek bebeklerin erken duyulur diyorlar ama bebekten bebeğe değiştiği doğru 🌸