ilkheyecanim96 6+6 haftalığım bugün muayene oldum kese vardı kalp atışı İçin 10 gün bekleyelim dedi doktor normal midir ? Sizlerin nasıldı süreç kaçıncı haftada algınız kalp atışlarını
AsELinAnneSi__ ilkheyecanim96 6 da keseyi görmüştüm 7+4 uyumluyken kalp atışını duydum sağlıkla duyarsınız inşallah
EsRa587 ilkheyecanim96 bnde yarın 6.3 olucam geçen hafta keseyi gördük yarın kontroum var inşallah kalp atışını duyarım dua edin kızlar duyarsam haber veririm burdan insallahh 😘😘
Busrakaradeniz ilkheyecanim96 6+1 de kesem göründü doktorum kalp atışı için erken olabilir korkma dedi 7+2 de kalp atışını duyduk ve bu 8. Haftaya kadar uzayabiliyormus korkma telaş yapma
123oznr ilkheyecanim96 çok çok normal hiç düşünmeyin bile bizde de aynı şey olmuştu 10 gün sonra miniğimizin ilk kez kalbini duymuştuk tamamen sizinle aynıydı
Merve3444 Benımde 2 haftalık bebısım bta 84.73 çıktı perşembe günü tekrar gel artışına bakalım dedi herhangi bı sıkıntı çıkar mi çok korkuyorum kaybetmekten 😞
Yasemin_bilgili Merve3444 çok yeni daha aynı şekilde 2 haftalık öğrendim kalp atışı ultrason da falan hemen çıkmadı 1 aylık olunca anca zaten keseye yerleşiyor
Merve3444 Sızınkının kalp atışı aslında duyulabılır dıye bılıuorum ama doktor belkı de daha verımlı duymanız ıcın beklemenizi onermıs ☺️
ilkheyecanim96 Merve3444 belki de , zaten olumsuz bişey demedi kese gayet iyiydi ve sanki içi dokuydu tabi bebek kesede demedi yok ta demedi heyecandan sormadım
Merve3444 Anladım olumsuz durum olsa doktorunuz zaten dedıgınz gıbı sızı bılgılendırır hayırlısı olsun saglıklı olsun ınsalah bebiş☺️
karaguzelirem_ 6 haftalıkken gebe olduğumu öğrendim, ultrasonla bakıldığın da kese görünüyordu doktorum 1 hafta sonra tekrar çağırdığın da 7+3 teydim ve kalp atımını çok şükür duyduk. Endişe etmeyin inşallah duyarsınız ☺️
123oznr ilkheyecanim96 inşallah genelde bunun sebebi 8. Haftada daha net duyulması o nedenle 7. 8. Hafta gibi dinletiyorlar içinizi ferah tutun
ilkheyecanim96 Ezgiergn ultrasonda 8.6 cm diye bişey yazıyor ama neyi kastediyor bilmiyorum şimdi baktım