kivircik1anne Ben başlıyorum, vantilatörden ve sabahları olan hafif esintiden tiksindim 😂 adını anınca kusasım geliyor çok değişik bir kokuları var ama camları açmazsam da yanıyorum. Sabahlarım öğleden sonraya kadar çok kötü geçiyor 😭
PervinY kivircik1anne Ay bende dışarda kuruyan çamaşır kokusundan tiksindim yaa 🤢 eve asıyorum resmen yaz günü çamaşırı. Kurutma makinesi de var ama o da çalışınca değişik koku salıyor sadece bana geliyor evdeki kimse farketmiyor.
imrnx kivircik1anne kokuya dair her şeyden. Parfüm yumuşatıcı yemek kokusu falan ayrıca bebegime ilk hftalarda aldıgım kıyafetler vardı antrasit renginde🤣 gördügüm an hala midem bulanır. Poşetten cıkartmıyorum birine vercem o derece. Ama genel olarak antrasit rengi hala etki ediyor bana
kivircik1anne PervinY ay neden böyle. Esintinin kokusu da bana geliyor. Bu gün kuyruk yağı kokuyordu et pişmeyen evimde 😂 evin bazı odaları da bazen kokuyor özellikle vantilatörün olduğunodalar 🤮
kivircik1anne Nurr_22_22 yemekten hiç tiksinmedimde sadece canım yemek yemek istemiyor sıcaklarda. Kilo da verdiğim yok. Keşke versem 🥲
Joye kivircik1anne instagramda bir tane şarkı var her videoya koyuyolar. Makeba mı ne öyle bişey. İlk haftalarda sürekli yattım can sıkıntısından instagramda cok takıldım ve inanılmaz midemi bulandırıyor. Tiz sesli bi kadın tekerleme gibi söylüyor şarkıyı🙈🙈🙈
beyzzsenturkk kivircik1anne kırmızı etten aşırı tiksinmiştim hala yiyemem mesela sigaradan ve nedense eşimden tiksinmiştim😂😂 sürekli duş almasına ve temiz olmasına rağmen bana cok kötü kokuyordu allahtan düzeldi😂
Gul1616 kivircik1anne dolma biberinden çok tiksiniyorum Allah affetsin adını bile söyleyince midem bulanıyor. Salçalı yağlı sulu yemek çok tiksindiriyor yemek yaparken yağ döktüğüm zaman bakmıyorum o derece 😅 bide bu ara eşime taktım havlusu yastığı kıyafeti kirli gibi geliyor 2 günde değiştirmeme rağmen sonumuz hayr olsun 😅
Kizlarin_Annesine06 kivircik1anne et dondurma karpuz kıyma köfte çay sıcak olan herşeyden allaha şükür şimdi geçti biraz
Mervs Et , sucuk , sogan , sarımsak Hepsinin kokusuna tahammül bile edemiyorum o kadar maf ediyor beni et yeni başladı bugün köfte yedim kaç saattir kıvranıyorum ha kustum ha kusucam okadar kötüyüm nerden yedim ya 🤢
tazegebe58 kivircik1anne ilk zamanlar çaydan, tavuktan, kocamdan, yatak odamdan, parfümümden tiksindim tavuk ve çay hala devam ediyor diğerleri geçti 37. Haftadayım Şuan 🤰🏼😂
Elo__35 kivircik1anne ay korkulu rüyam vantilatör yemin ederim insanlara söyleyince garipsiyorlar ama balkondan aşağı atasım geliyor🤦🏼♀️
kivircik1anne Elo__35 oh ya sonunda ben gibi biri 😂 başta yatakodanda sürekli açıyordum. Birden bir tiksindim. Yatak odamda zor yatıyorum şu an odadan bile tiksindim. Sonra kuzenim salonda açtı salondan tiksindim. Onun açıldığı her oda beni bitiriyor ve hamile kaldığımda çok yanıyordum eşime yalvararak aldım 2000₺ dahi olsa alıcam hadi gidelim almaya diye. Şimdi çaktırmıyorum tiksindiğimi Allahtan oda neden açmıyorsun demiyor 😂😂
Semaazz kivircik1anne ayy bende deli gibi sevdiğim sigaradan pembe renkten ve yüksek sesten tiksindim resmen midem bulanıyordu pembe rengi görünce 😂😂😂