Cansuyca Kızlar çok dayanılmayacak gibi değil ama sağ kasığımda kendini hissettiren tarzda bir ağrı var yani hamileliğimi öğrendiğimden beri var aslında bir sıkıntı olur mu yada tehlikeli bir durum mu bu ? Doktora gitmeli miyim sizce 5 haftalığım şu an
hsizyl Cansuyca ilk haftalarda bende öldüm ağrıdan sıcak su torbası yapmıştım üstüne oturdum 😂 oda çok zararlıymış ama geçiyodu
yorgunanne_ Cansuyca ben de öyleydim ikinci gebebiligim ilk gebeliğimde kasık ağrım yoktu ama bunda var şu an 12 haftalığim ilk zamanlarimda çok oluyordu bende senin gibi neden açıyor bu kadar diyordum ilerleyen zamanlarda geçti hala acidigi zamanlar oluyor ama o da çok kendimi yordugumda oluyor
Cansuyca Seydaa123456 şu an betam 2647 doktorum şimdi gidersen keseyi görürsün haftaya gidersen bebeğide görürsün dediği için bekliyordum gitsem mi yarın
Arzuss1 Bendede 5. Haftada dahil çok oluyordu anlık giriyordu 5 dakika falan sürüyordu çok kötü bi ağrıydı en son bi ara akşam girdi 20 dakika sürdü korkmuştum şuan 6. Haftaya girdim birde ilaç kullanmaya başladım şükür o sancı kramp azaldı belki onun etkisi vardır diye düşünüyorum
Cansuyca yorgunanne_ evet bende sürekli ayaktayım ondan oluyor o zaman korkulacak bir şey yok değil mi 🥺
Arzuss1 Bende çok araştırdım hep kanama falan yoksa sıkıntı yok diyorlardı bir sıkıntı olmadı doktor kontrolümde de ağrım için ve çocuk tutunsun diye ilaç verdi 3-4 gündür kullanıyorum ağrım baya azaldı
Merimerim Benim de 5 6 haftalıkken olmuştu. Sol kasıkta epey bir ağrı yaşadım ve 2 gün sürdü. Sonra bir anda geçti. Kese büyüdüğü için kasların ağrımasıymış. Kanama, lekelenme yoksa bence çok da kafaya takma normal çünkü
Esrac96 Kasık ağrısı gebeliğin her haftasında görülebilecek bir şey.Çok şiddetliyse ve kanama eşlik ediyorsa hastaneye gidebilirsiniz
Cansuyca Esrac96 kanama yok fakat bugün damla şeklinde kahvemsi bi leke vardı ama peçeteye gelmedi sildiğimde