CnsA Çok profesyonel bi doktor ben detaylıya gittim iki kere çok memnun kaldım tavsiye ederim ben gittiğimde 1500 dü detaylı
peri5860 Seda34 Şu an 1800 ben de çok gitmek istedim ama fiyat olarak çok gelmişti bana İhsan Doru’ya gittim sonra. O da iyi bir doktordu.
peri5860 Seda34 Ben ona gitmedim yeni gidecek arkadaşım söylemişti fiyatını geçen günlerde artmamistir yok. Ama adam çok yogunmus özel muayenehane olduğu halde.
Mesa3333 Seda34 merhaba kaç haftalıkken gideceksiniz ben de gitmeyi düşünüyorum Kars’ta yaşıyoruz Erzurum doktorları ile ilgili hiçbir bilgim yoktu buradan öğrendim ben de.18 haftalık hamileyim şu anda.Erken olduğunu düşündüğüm için aramadım
Seda34 Mesa3333 bende karsda yaşıyorum 19 haftalıkken gidicem doktorum oyle söyledi 19-23 hafta arası gidiliyor galiba
kayra21 2-3 ay önce İhsan doru ya yaptırdım 750tl çok memnun kaldım herşeye uzun uzun baktı ayrıntılı şekilde beni bilgilendirdi tavsiye ederim
Seda34 kayra21 doktorumda Atatürk üniversitesi perinatolojiye yada metin ingeçe yönlendirdi ihsan doruyu bilmiyorum
peri5860 Seda34 Ben onu sormuştum gelmeden bir iki gün önce arayın demişti dedim çok yoğunsunuz onlar da bir şey olmaz demişti yine de arayın derim
Seda34 Mesa3333 araştırmaya gidiyorum ayni doktora denk gelmiyorum doğumda falan oluyolar ama samet bey iyi
Mesa3333 Seda34 evet duymuştum Samet hocayı da ben de ülkü hocaya gidiyordum doğum izninde muhtemelen iki üç haftaya gelir