Yasmnnn Seydos kııız ben her 1bucuk haftaya gidiyorum yaaa😂😂😂 bide ilçedeyim hastane bana birbucuk saat😃 1 ayda falan çatlarım ben
Seydos Yasmnnn bizde maalesef eşimin işinden dolayı köydeyiz bize de 1 buçuk saat doktor öyle istedi eşime diyorum gidelim diye gezmeye giderim doktora değil diyor zararlı diyor sürekli gitmek 🤭 az kaldı az sabrediyorum 😁😁
sdkln Didemm91 Öğrenemedik daha küçük belli olmuyo dedi ama iki hafta sonra inşallah 13 hafta oluyoruz o zaman öğreniriz☺️
AlininAysesii Yasmnnn Devlet hastanesinde kötü bi doktora denk geldim onu bilmiyorum canım. Yarın öğrenicem inşallah 😊
AlininAysesii sdkln Koku hassasiyeti devam ediyor ama bulantı yapacak derece değil. Ben genelde akşamları ve gece yaşıyordum bulantıyı. Şimdi de kasık ağrıları zorluyor maalesef 🤦🏼♀️
sdkln AlininAysesii Benim sabahları gün içinde ve akşamları yani genelde 😀 Sabah mutfak kokusu mahvediyo beni bulantılar geçerse bile kokuyla yine başlıycak diye korkuyorum 😕 Ayaklarını üşütmemeye çalış canım kasık ağrısı ondanda olabilir
Sevim97 Yasmnnn bizde 10+3 üz 😁 ayın 18 inde diğer randevümüz ve ilk hamileliğim en ufak şryde tedirğinlik hissediyorum hamileliğimin başından beri kasık ağrım ve gögüslerimde hasassiyet vardı 9 haftalıkken belirtilerim geçti çok korktum doktora gittim ve biraz erken geçmiş belirtiler ama gayet normal dedi
AlininAysesii sdkln Rahim büyüyor diyorlar, ben bi de kum döküyorum ondan da kaynaklanıyor kasık ağrım. Yok yok, koku rahatsız ediyor beni evet ama öyle bulantı yapacak kadar değil. Gerçi korkuma hala yemek yapamıyorum bulantı başlayacak diye 😂😂😂
Berenannesiceren AlininAysesii keşke benimde bitse bende 11+5 :( sabahları mide bulantısı ile uyanmak eziyet
AlininAysesii Berenannesiceren Akşam ve gece çok oluyordu benim bulantılarım, 3 aydır yemek yapamıyorum anlıyorum seni. 😞
Berenannesiceren AlininAysesii akşamları zaten felaketi bu 11 haftaya girdiğimden beri akşam durmuş sabah boğazım dolu gözlerim açıyorum koşuyrm:( evlatlarimizin sağlıcakla alalım da bunlar tatlı şeyler ne kadar bizi perişan etsede😃
erda bende 9+6 haftalığım mide bulantım nadiren oldu ama bu aralar olmuyor zaten midem bulanmasın diye devamlı atıştırdım belim 2-3 gündür ağrıyor sadece haftaya kendi doktoruma kontrolüm var bu cumada devlete randevum var kan testi vb testler için bu arada sadece folik asit kullanıyorum
Cleyi Yasmnnn 9. Haftadayım kusmaktan ölüyorum bütün yemek resimleri bile midemi bulandırıyor nefis yemek tariflerine bile bakamıyorum ki her gün bakardım yeni ne var diye 😃😁😁