Sedailter Evet 7 cm açılmam olmuş hastaneye yatisim yapıldı sezeryan için durabildigim kadar duracağım
Sedailter Ozmers aynen tuvalet dışında kalkmiyorum ciğer geliştirici iğne kasılma önleyici hap falan veriyorlar serumla beraber dua edin
Ozmers Sedailter dualar seninle bende yatıyorum hastanede aynı sebeple ama bnm hafta küçük içini ferah tut iyi düşüneceğiz iyi olacak inşallah 🙏🏻
Sedailter Ozmers inşallah kazasizca alalım bebeklerimizi kucağımıza kaçıncı haftadasin sanada mi açılma var dedi
Ozmers Sedailter ben 23.haftada serklaj oldum zaten o günden beri kalkmam yasak evde yatıyordum iki hafta öncede sancılar oldu senin gibi baskıladılar ama hala hastanedeyim yüksek riskteyim 29+3 üm henüz
Sedailter Ozmers ne kadar durdular o kadar iyi rabbim haftalarini doldurup kucağına almayı nasip etsin
Sultannbstrk Merhaba, kiloları nasıl acaba bebeklerinizin tabi ki her bebek Farklı 24. Haftada 600 grdılar zayıf geldi bana ama belki de kuruntu yapıyorum 🙈
Ozmers Sultannbstrk bence normal zaten ortalama o haftada 600 650 oluyorlar benim biri 590 biri 620 ydi d iye hatırlıyorum
Sultannbstrk Ozmers iyi bari pek düzenli beslenemiyorum sıcaklardan ötürü bir tereddütte kaldım teşekkür ederim ☺️
Ozmers Sultannbstrk sen yine de dikkat etmeye çalış beslenmene 😊 birsey takılırsa aklına sorabilirsin
Sultannbstrk Ozmers teşekkür ederim 16 aylık kızım da var onun peşine derken biraz düzensiz kaldım siz kaç haftalıksınız nasıl gidiyor ☺️
EbruDUNDAR-47 Sedailter yaaa canımm çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun inşallah 34. Haftayı doldurursun da öyle gelirler.. peki hiç farketmedim mi ? Benim iki gündür gece yatarken adet sancısı gbi bel ağrım oluyor korktum biraz doktora yazsam mı acaba
Gul47 Ozmers şükür iyiler sorun çıkmadı biri 1.650 gram diğeri 1.350 gram dogdu benimkiler biri diğerinin kanını çalıyordu ve 6.ayda hastaneye yattım 7.de doguma aldilar küçüğün suyu bitmisti baba doktorum magnezyum takviyesi verdi 30.haftadan önce doğum olursa bebeklerde herhangi bi sorun çıkmasın diye oylede oldu sukur şimdi 10 ayliklar
Ozmers Sultannbstrk 29+3 hastanedeyiz bekliyoruz uzatabildiğimiz kadar uzatma çabasındayız doğumu bir gün bir gündür. Zor seninde ya daha diğeri minnacık Allah yardımcın olsun canım 😊