Nesli-han55 Sedailter bizde 31+3 çift yumurta ikizlerimle 🌸 son günlerde kasılmalarım bel ağrılarım çok fazlalaştı özellikle bugün belim kopacak gibi 🥺
Yzctgb Sedailter Sedailter 26+2 tek yumurta ikizleri 🤲 şeker yüklemesi yaptırdım şeker yüksek çıktı şekeri bıraktım yarın tüm gün ölçüm yapıp hocama bildireceğim ona göre diyetisyene yönlendireceğim dedi yüksek çıkarsa dua edin çıkmasın. Dün kontrolümüz vardı şuan gelişimleri iyi ama bu 1-1.5 ay çok riskli dedi .. artık 2 haftada 1 görecek bizi .. 30 uncu haftadan sonra kilo alımları yavaşlayabilir dedi duruma göre alacak sanırım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
YigitHazal Sedailter sancılarım ve kasılmalarım 28+2′de başladı . Doktorum kontrol altına aldı çok şükür şuan 28+6′yız. Sizde oldu mu erken doğum ihtimali?
Sedailter YigitHazal YigitHazal sancı ve kasilmam yoktu ama 27.haftada rahimde kısalma görünce istirahat verdi doktorum çok şükür şimdilik iyiyiz
Sedailter Nesli-han55 o dert bizdede var tam göğsün altında bıçak gibi saplanıyor kafası orda sanırım az kaldı şafak 27 inşallah bizim
bengonca 29+6 çift yumurta bekliyorum ben de. Ara ara ağrım sancım oluyor ama geçiyor şükür. Bi ara tansiyonum çok yükselmişti şimdi o da düştü düzenli ölçüyorum. İnşallah böyle devam eder
EbruDUNDAR-47 Sedailter geçen cumartesi kontrolüm vardı biri 1730 biri 1850 boylarını söylemeyi unuttu 😅 ama heralde 40 cm olmuşlardır.. sizin nasıl kiloları?
Ozmers Bizde 29 hafta dayız 27 de aynı durumu yasadım ikizlerimle doğumhaneden döndüm hala hastanede yatıyoruz ara ara cıkıyor nst de sancı malesef 😔
Sedailter Ozmers bize evde istirahat verdi birde kısıtlamadi hep yat diye çok şükür yarın 32.haftaya giriyoruz kontrolümüz var bakalım ne dicek
ikizprensesannesi @Sedailter Biz de 30+6 yız tek yumurta kızlarımla hepimizi sağlıklıla kavuştursun Rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin🥹🤲🏻
Sedailter EbruDUNDAR-47 biz 3 hafta önce gitmiştik 1.250 Gr di bakalım 3 hafta geçti yarın kaç kilo diyecek☺️