Mrsfly stresliannee bilemiyorum onu çalıştığınız şirketin insan kaynakları detaylıca yardımcı olabilir
gamzecgr Eminesentepe1 siz hatırlatın süresi bitince onaylaması lazım ne kadar erken onaylarsa o kadar erken yatar doğumdan sonra
Eminesentepe1 gamzecgr Şuan 34 haftalığım 2 hafta önce raporu verdim tekrar ne zaman hatırlatmam gerekir iş yeri de çok sıkıntılı muhasebesi falan yazdıkça tepkililer böyle sanki zorla para alıypruz gbi
babyy__ stresliannee canım yeni kanuna göre 37 de tekrar rapor yazdırman gerek. Diyelim 20 günlık bir rapor aldın muhasebe bunu 21 yada 22 gün onaylar 1 hafta içerisindw de ücret yatar muhasebeciyim bu arada
__mom1 stresliannee 37den sonra verilen bir rapor yok sgk sisteminde. Senin muhasebeci pek bir şeyden anlamıyor sanırım. Zaten 37den sonra istesen de çalışamazsın. 32de aldığın raporun bitiş tarihinde 37.haftanın olduğu tarih yazıyor
defnezumram Sedaki 32de alınan çalışamaz yada çalışabilir raporu analık raporu doğumdan sonra bi rapor daha alırsın doğurdum diye o rapor bitiminde de paran yatar
stresliannee Teşekkür ediyorum herkese yine ortada bi çatışma çıktı alınması gerek diyenler ve alınmasına gerek yok diyenler ☺️ yaşayıp görelim diyelim o zaman
Mrsfly stresliannee benimkide aynı bu şekilde gözüküyor, canım sgk da almana gerek yok demişti bana şirketimde aynı şekilde. Zaten bunu ödeyen sgk almana getek yok dedikleri taktirde muhasebenin ne dediğinin çok bi önemi yok.
kaganinannesi_ stresliannee Benim de stresliannee Benim de aynı bu şekilde. Şimdi buna tekrar bir işlem yapılması gerekiyor mu? Muhasebeye yazmıyorum cevap yok. Bu yeterli midir? Özel sektörde 31 ağustosta bitiyor ve meb başlayacak. O yüzden korkuyorum yanlış bir şey olmadın diye öf… yani yapmadı gerekip de yapılmayan ya da aşınmayan bir şey varsa nasıl anlayacağız cevap bulamıyorum… 😞 Ama yukarıda birinin dediği zaten 32de çalışabilir almak demek 37 ne zaman belli demek ikinci kez almaya gerek yok doğumda alırsın doğurduğuna dair kâğıt demesi bana da mantıklı geldi. [https://mutluresim.com/images/2023/08/30/nMAJmH.png](https://)
Orucu12 stresliannee bugun 37 oldum elden rapor verılmedi sisteme direk işlendi dendi işyeriyle görüştüm 10 dk içinde evet sistemıne yansımıs kagıda gerek yok dedi
stresliannee kaganinannesi_ aynıyız dur bakalım ne olacak 1 eylülde tekrar arayıp darlayacağım muhasebeciyi bir durum olursa haberleşelim
Coynes Merhaba bende 32. Haftama girince rapor aldim bende Doğum öncesi calismaz yaziyor acaba yanlis mi yaptilar ki
Zafse Coynes merhaba canım zamanda baya geçmiş ama 32 de bende izne ayrıldım 03 Mayıs 2024 tarihi oluyor aynı senin gibi görseli bundan sonraki surecfe ücret ne zaman yattı ve doğum sonrası ekstra bir rapor daha aldın mı
Coynes Zafse ucret dogumdan cok kisa bir sure sonra yatti 2 hafta sonraydi sanirim Ekstra bir rapor almamistim 🙏
Zafse Coynes anladım canım çok teşekkür ederim bizimki telefonda dedi bı rapor daha gerekli gibi doğum sonrası için belkide doğum belgesini kastetti 🙈 doğum sonrası inşallah tekrar aricam 🤗