Aysegul57 Trldyg 30+1 olduk bizde🥰 midem yanıyor zaman zaman birde ufak kasılmalar omun dışında sorun yok
Efemomlife13 Trldyg bizde 30+1 olduk ama zaman hiç geçmiyor gibi sıcaklardan mi bana öyle geliyor gece hiç uyku uyuyamıyorum arada kasılmalar oluyor hazirliklar nasıl gidiyor kızlar hastene çantası hazırladınız mi
Trldyg Aysegul57 maşallah 😇bizde 30 +2 egilince çok kasılma oluyor bide hareketlerini hep bobreklerimin orda hissediyorum sizde oluyor mu
Ilksen-30 Vajinal mantar oldum yine hareketleri bazen az bazen çok böyle böyle geçiyor eğilip yataktan kalkarken karnım acıyor
Trldyg Ilksen-30 acı bende de oluyor çok ya eğilip kalkarken Hareketler de öyle bazen çok şiddetli bazı günler durgun
Asel-2023 Efemomlife13 aynı bende öyleyim gece sabaha kadar dönüp duruyorum günduz hep uykulu mayısık sanki son haftadayim
Trldyg Efemomlife13 aynen ben hazırladım çantamizi 27 . Hafta da lekelenme gelmişti sorun olmamisti ama korkup gelince hazırlamıştım Valizimiz hazir 🤗😇
Sezen01 Efemomlife13 bu gafta hastane çantası hazır edeceğim gebeliğim de risk de var Allah yardımcımız olsun
Sezen01 Trldyg çok şükür 🫠🫠🫠🫠 bugün bende plesenta Previa totalis çıktı bebeğim eşi rahmi tamamen kapatmış ve yukarıya çıkma ihtimali de yok 37 haftada alırız dedi doktor bebeği 😥😥😥
Trldyg Sezen01 bende de lekelenme olmuştu hazirlamistik hastane cantasini hazırda duruyor inşallah şuan da Br sıkıntı yok çok şükür
Efemomlife13 Sezen01 amin inşallah bende haftaya yıkama ütü işini başlarım hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah