balbadem1 Kivircikkuala teşekkürler canım ben özele gidiyorum suan ama sanırım artık Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine geçicem ilk aşama yani devlette daha uygun olursa öyle yaparım bende
Kivircikkuala balbadem1 özelden sonra devlet ilgilenmiyor diye biliyorum yine de yanlış bilgilendirme olmasın da . Yani daha önce kullandığınız ilaç listesini falan istiyorlar rapor çıkmayabilir sonrasında bilginiz olsun
yuksell07 balbadem1 ozelede gitsen aşılama falan yapılacaksa veya iğne tedavisi doktorun rapor çıkarıyor Sana söyler
balbadem1 Kivircikkuala daha önce hiç ilaç kullanmadım ben sadece bir kere Ovitrelle yaptı doktor yarına randevum var bakalım beni doğum kontrol hapına başlatmak istiyor
balbadem1 Kivircikkuala yok yarın gideceğim kontrole adet oldum dün ama o bana kontrol sürecinde söylemişti bu ay normal takip edelim yumurtanı sonraki ay eğer olmazsa doğum kontrol başlarız diye ama zaman kaybı gibi geliyor bana bilemedim çok kafam karıştı
zey35 Kivircikkuala 1 kutu gonal f 900 1 tane ovitrelle 1 kutuda progestan fitile 1.352 lira katkı payı çıkmış kuzum bana . Haber et demiştin 😊🌸
zey35 Kivircikkuala aşılamadan sonra yazar kuzucum benim bütün ilaçlarımı aşılamadan sonra yazdıgı için tek reçetede topladılar 😊