Kivircikkuala Kızlar dün iğneye başladım hala raporum çıkmadı sizde kaç gün sürdü ya bu kadar uzun mu sürüyor ?
zey35 Kivircikkuala valla kuzum değişio galiba o rapor durumu ben bugün aşılamamı oldum hala raporum onaylanmamış . Sekreter doktorla konuşucaktı ama bakalım
Kivircikkuala zey35 çok şükür araya araya yaptırdım 😃 oldu benim 3 bin ödeyecektim eğer bugün de çıkarmasaydılar iğneye . Çıktı da şükür 700 ödedim ya 🤗 artık çalışmadığım için daha zor
Kivircikkuala balbadem1 bu rapor ilaçları devlet destekli alman için gerekli olan birşey mesela rapor olmasa 3 bin ödeyecektim ama raporla 700 ödedim
balbadem1 Kivircikkuala devlet hastanesi doktorları mı çıkartıyor canım onlara mı muayene olmak gerekiyor
zey35 Kivircikkuala 1 kutu gonal f 900 1 tane ovitrelle 1 kutuda progestan fitile 1.352 lira katkı payı çıkmış kuzum bana . Haber et demiştin 😊🌸
balbadem1 Kivircikkuala teşekkürler canım ben özele gidiyorum suan ama sanırım artık Klomen ve çatlatma iğnesi tedavisine geçicem ilk aşama yani devlette daha uygun olursa öyle yaparım bende