skrbsrl Toprak0440 tam emin değilim ama normal ve zorunlu sezeryan 12500, isteğe bağlı sezaryen 14000 sanırım şuan optimed ve irmette
skrbsrl caglag28 evet, normalde zaten ılke hanima gidiyordum ve ben memnundum. Ancak eşim Bi kaç arkadasindan hakkında olumsuz şeyler duymuş, yakın zamanda eşi hamile olan arkadaşları da seda hanıma gittiklerini ve memnun olduklarını filan söylemişler diye bende Bi kere denemek istedim seda hanımı. Normalde ilke hanımdan memnundum ama söylenenler biraz kafamı karıştırdı 😊
Cyn1994 Berraaak aracımızı yaptırırsak doğuma kadar son an bile olsa gitmeyi planladığım bir doktor kendisi 😍🌸
Mihramoms skrbsrl optimed de nida hanım var ilk bebeğimi orda normal doğurdum çok memnundum deneyin isterseniz
caglag28 @skrbsrl azıcık ne duyduğunuzdan bahsedebilir misiniz ? 😃 ben ilke hanıma gidiyorum çok memnunum açıkçası
skrbsrl caglag28 kimsenin fikrini etkilemek istemiyorum, doğru mu onu bile bilmiyorum sadece diğer doktorlara göre daha az ilgili olduğunu pek ilgilenmediğini soylemisler
caglag28 @skrbsrl doğrudur. Açıkçası her doktor için olumsuz şeyler söyleniyor. Bende ilke hanım için olumsuz şeyler duymuştum ama şu an memnunum bana hitap ediyo. Salih beyin seveni çok Sezer beyi de öneririm arkadaşım yeni doğum yaptı onda baya memnun. Ben genel olarak ama doğum konusunda irmeti beğeniyorum.
Snjsid839-_ caglag28 irmette Nurdan hanım hariç herkesi iyi diyolar bnde arastirirken en çok sezer beyi ve Salih beyi duymustum önerebilirim
Snjsid839-_ Cyn1994 bnde Salih beye gidiyorum çok memnunum açıkçası aciklamalari insanin içini rahatlatiyor tavsiye ederim
caglag28 @Snjsid839-_ doktorun tabiki cinsiyeti olmaz ama ben erkek doktorda pek rahat edemedim ondan tercihim kadın doktor oldu. Ama tabi ikisi de çok iyi doktorlar memnun olan çok var.
Ssutaa Optimedte Nida Hanıma gidiyorum gebeliğimin başından bu yana 22 haftalık olduk ve memnunum tavsiye ederim gereksiz test vs yapmıyor
Meliha123 skrbsrl ben ilk hamileliğimde de sezer beye gittim ikinci gebeliğimdeyim hala ona gidiyorum. Doktor tamamen kişiye göre degisyor sen kendini tam ifade edemedikten sonra hiçbir doktordan net bir bilgi alamazsin. Sezer bey o konuda bir psikolog gibi ilk önce seni dinleyip daha sonra gebeliğin ile ilgili şeyler söylüyor. Etrafımdaki herkes ya sezer beye yada Salih beye bu konuda iyi olduğunu söylüyor. Sezer beye gidipte şuan pişman olan hiçkimse ile karşılaşmadım evet ücretleri biraz pahalı ama bence hakediyor.
skrbsrl Teşekkür ederim kızlar, seda hanıma gittim ve ben çok beğendim. Çok aciklayiciydi, bebegin her hareketini anlattı teker teker burasi ayagi burasi eli diye anlattı benim çok hoşuma gitti😊 Eger arayista olan varsa ben çok memnjn kaldim