aysenur30a Merhaba kızlar 28+6 yım. Bebeği aşırı mide kısmında hissediyorum.mideme çok baskı yapıyor,tekme atıyor. Mide bulantısı ve mide yanmam olmaya başladı. Sizde durumlar ne ? Mide de baskı varmı acaba?
Aysee1123 aysenur30a Bende mide kısmında hissediyorum uzun süredir şuan 31+3 olduk fakat bulantı veya yanma gibi sorunlar yaşamadım
Hilal_blc aysenur30a of sanki totosunu mideme koymus gibi hissediyom mide bulantilarm benimde oluyo yanma zaten hic sormaa allahh daha da büyüyecekler napcz bilmeyrum
Twobabysmom aysenur30a Malesef kutu kutu süt içiyorum başta işe yariyordu ama şimdi banamısın demiyor gaviscondan devam😅
aysenur30a Twobabysmom ılık süt diyorlar doğru mu ben denemedim sütü henüz arasıra Gaviscon alıyorum sadece
Devaamine Bende 28 haftaligim özellikle geceleri sanki midem de oturuyor ağrıdan uyuyamıyorum merak ediyordumdum normalmi diye
aysenur30a Devaamine bende öyle hissediyorum sanki sürekli orada oturuyor orada tekme atıyor acıtıyor artık yani 😩 orda o baskı hissi çok kötü
Aysegul57 aysenur30a 30+2 olduk dışardan yemek yediğim an midem yanıyor çalıştığım içinde mecbur yemek zorundayım bir önce doğurmak istiyorum 🥹
aysenur30a Aysegul57 ayy kıyamam çalışıyorsun bide Allah yardımcın olsun ben 3. Ayda bıraktım yapamadım.aynen öyle bir an önce doğurup rahatlamak istiyorum artık yoruldum
Happy20 aysenur30a çünkü benimkide erkek 31+2 ve hiçbir şey yiyemiyorum hatta kilo bile vermeye başladım mideme olan baskı dan🤦