gulsahklkn 2cocukluu-annee Ay bide o böcek hızlı hızlı bi yere girdiyse çıkana kadar yerinden odada bekliyorum elimde sopayla 🤣
myangelson gulsahklkn uçan ve zıplayan böcekler 🥴 kapalı ve dar alan fobim var asansöre falan asla tek binemem isterse 10. Katta olsun merdivenden çıkarım 😂😂😂😂 yükseklik de aynı şekilde açık bir yerde yüksekten bakamam balkondan camdan falan
gulsahklkn myangelson Tamamen kapalı asansörlere bende tek binemiyorum korkuyorum dışarıyı görebildiğim asansörleri bazen kullanabiliyorum onda da kendimi rahatlatma şeklim en azından bi problem olursa dışarıdan beni görürler 😀
neanladinyurdagull gulsahklkn tek korkum gece görmek 😃bide köy kızıyım köyde büyüdüm böyle bi korkum yoktu ama yeni taşındığım ev tiksinmeme sebep oldu bi ara gece uyanıp kara fatmayla bakıştık ayağımdan terlik çıkartıpda öldüremedim bayağı bakıştık 😅sonra kaçtı bende kaçışını izledim
Matmazelbebi gulsahklkn Böceklerden nefret ederim.Tiksinirim ve korkarım. Her gittiğim yerde de beni bulur.Günden güne nefretim hep artıyor hepinizden tiksiniyorum shhdhdh 😂🤣🙈🥲🥲
gulsahklkn Matmazelbebi Korktukça çekiyon demek ki bende arıdan çok korkarım o arı hep beni bulur ve kovalar 🤣
nunusmom gulsahklkn böceeeeğğğğğğkkkk haşereeeeeeeeeeeeeğğğğğ ve banyo yaparken köpükten dolayı gözümü kapatınca sanki yanımda birileri bişeyler varmış gibi hissediyorum 😂😂😂 deniz gözlüğü ile yıkanıyorum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
AsyA_34 gulsahklkn Kesinlikle böcek ya , bir yerde gördüğümde mümkünatı yok orda rahat edemem hep aklım onda kalır yatamam 😂 geçen otururken üstüme karaböcek geldi Ogün bugündür sürekli huylanıyorum psikolojimi bozdu 🤣
Minikperi gulsahklkn klostrofobim var. Yorganın altına bile giremem komple. Nefesim otomatik kesiliyor. Sanki boğazıma bir şey kaçmış gibi boğuluyorum. Sıra gelirse bunun da tedavisini olmak istiyorum 🙄
gulsahklkn Minikperi Çok kötü bişey ya özellikle kalabalık alanlarda çok tutar o insanlar sanki birleşir üstüne gelir seni nefessiz bırakacak gibi olur
Annesiiiii_ gulsahklkn Çok seviyorum o ayrı ama korkuyorum canım. Küçükken köpeği severken elimi ısırmaya çalıştı travma kaldı galiba ☺️