5678_ Nazlpkts benimde öyle mi acabaa ilk gebelik anlamıyorum hicbisey interneten baktım doğum yaklaşınca oluyomuş bunlar
Busbusablaoluyo 5678_ kasılmaların olabilir hayatım o sertleşme dediğin şey doktorunla bi görüş derim telefonla yada yarın bi görün ne olur ne olmaz ama sanki bana doğuma az kaldı gibi geldi bilemedim heyecanlandırmayayım şimdi
Alparslanveannesi27 5678_ suyun veya nişan gelmedi mi canm bende geceleri sancılanıyorum gözümden yaş geliyor ama sıkıyorum dişimi dün 10 dk aralıklarla girdi 3 saat geçmedi bugün biraz iyiyim ama genelde gece oluyor
Rfydztrk 5678_ benimde sabahları ve geceleri oluyor bacaklarımda karnımda belimde adet sancısı gibi sancı ama gün içinde hiç olmuyor. Öyle sancı yaşadıktan ne kadar sonra doğum yaptınız acaba ?
Rfydztrk 5678_ bu arada hayırlı olsun saglıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin rabbim🤲🏻 Sancılarınız benim gibi ara ara mı oluyordu yoksa gün boyu mu acaba ?
5678_ Rfydztrk benim bel ağrısı olmadı bacaklarımda ve karnimda baskı yapıyordu duş aldım ikinci günü de devam etti gece hastanede gittim devlete mahvettiler beni sabah 7 buçukta çıkışımi alıp ozelle gittim 7:55 te doğum yaptım
5678_ Rfydztrk teşekür ederim canım darısı hepinizin başına sancım doğumdan bı gece önce başladı sabaha kadar devam etti ikinci günde ara ara devam etti ama şiddetli bı sancı oluyodu gece 2 buçukta da dayanamadım hastaneye gittim 3 saat sonra gek dediler yine gittim yatış oldu dayanamadım yine 7 buçukta çıkışımi istedim özele gittim 7:55 te doğum yaptım
Rfydztrk 5678_ ama suyum ve nisanım gelmediği için bekliyorum son 5 gün kaldı hergun diyorum bugün dogurcam galiba ama yok 😅