Tugbazdmr Mummumlilo ooo siz çok kararsız kalmışsınız, çatı kemiğimde darlık var benimde ama istersen deneyebiliriz demişti doktorum bana da hayırlısı olsun hakkınızda dağlıkla kavuşun da gerisi mühim değil 🙏🏽🥹
Mummumlilo Tugbazdmr tabiki doktor ne derse o şekilde olacak benimde özel ağır basıyor sanki ama bakalım 😅
Tugbazdmr Mamasu elbetteki var ama benim çatı kemiğim dar, açıkçası korkuyorum o yüzden bekleyip o sancıyı çekip son dakika sezaryen olmak istemiyorum ve bebeğin suyu azalmaya başlamış evet şuan tehlikeli seviyede değil ama insan korkuyor
Mamasu Tugbazdmr o zaman ayrı hiç tehlikeye atmaya gerek yok hayırlısıyla sağlıkla gelsin nasıl geldiğinin bir önemi yok 🙏🏻
Hhbnhbnjvv Tugbazdmr yarın 33+0 oluyoruz oglum bas gelis yapmamıs doktor 15 eylule kadar zaman verdi ona gibi donerse donecek dedi yoksa donmez 18 eylulde gorus gunum var bebegimin durumuna bakacak donmemisse sezeryan gunumuzu verecek
cancel_ Jesca bende Kasım annesiyim ama sanki az varmış gibi değil mi çok hızlı geçiyor zaman sağlıkla kucağınıza alın 🌼🥰
Jesca cancel_ aminn inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız kucağımıza😊..evet zaman çok hızlı geçti bana bu gebeliğim de.. ilki hiç geçmemişti sanırım ilk bebekte kolay kolay geçmiyor zaman