Dnzcngz AlininAysesii 90tl verdik. İsterseniz sizde kendi şehrinizdeki özel laboratuvar ile görüşün. Çünkü hastanelerde genelde dış laboratuvarda yaptırıyor testi. Biz izmir medical parka gidiyoruz orda ikili test 500 tl civarıydı ve kan testini dış laba yolluyorlardı. Doktorumuz ense kalınlığını ölçtü ve Biz direk o özel laba gittik ve 500 tl vermek yerine 90tlye yaptırdık.
Merveee277 AlininAysesii kendi doktorum ultrasonda ensesini ölçtü sonra kan vermeye gittim 10 gün sonra çıkıyor sonuçları telefonla bilgi alabilirsin
AlininAysesii Dnzcngz Canım sen Van’da yaptırmadın mı? Benim şehrimde özel hastane yok, o yüzden buradakilere sordum zaten 🤷🏼♀️
Ezgili AlininAysesii merhaba ben de van da ikili test için hangi doktor ve hastaneye gittiniz merak ettim ?bir de memnun kaldınız mı sonucunuz ne zaman çıktı ve nasıldı ?☺️
cerenyum AlininAysesii Kendi şehrimde yaptırdığım fiyat bilgisini yazdım sadece kıyas yaparsınız diye.
AlininAysesii Ezgili Ben lokman hekim hayat hastanesinde Derya’ya gittim, normalde ikili test yaptıracaktık ama doktorun “illa da yaptırın” diye tutturmasından ötürü rahatsız olup eşimle vazgeçtik, Hakkari’de üçlü tarama yaptırdık daha sonra.
Ezgili AlininAysesii anladım benim ikli taramamda serbest hcg 2.84 çıktı ve bu olması gerekenden yüksekmiş kombine riskim de sınırda sanırım 1:821 o yüzden iyi bi doktora daha görünmek istiyorum gerçi ikili test haftam da geçecek ama bilmiyorum kafam çok karıştı
AlininAysesii Ezgili İşte biz kendimizi bu şekilde strese sokmak istemediğimiz için vazgeçmiştik ikiliden.
Ezgili AlininAysesii kesinlikle çok iyi yapmışsınız ama üçlü test genelde ikiliden daha riskli çıkıyo diyolar sizin üçlü nasıl çıktı acaba oran olarak ? bir de hangi haftada yaptırmıştınız
AlininAysesii Ezgili Hatırlamıyorum ama 15-16 falandık sanırım, doktor “risk yok gibi bi şey” demişti. Ben öylesine yaptırdım zaten sonucuna inandığımdan vesaire yaptırmadım, doktor teklif etti kabul ettim, gerçi eşim biraz kızmıştı ama... ☺️