AlininAysesii Van’da ikili tarama testi yaptırabileceğim yerler ve fiyatları nedir acaba? Ek olarak testin sonucunu ne kadar sürede aldınız ve testi kim yapıyor? Bilgisi olan aydınlatsın bu acemi gebe kulunuzu 🙄 ♥️🙏🏻
Pervinnnn AlininAysesii canım özel klinik tercih edersen Kasım turan var çok ama çok iyi bi doktor cihazlarıda çok iyi muayeneye 200 tl ödemiştik ama ikili test ne kadar bilmiyorum arayıp öğrenebilirsin birde hakkariye döndükten sonra merak ettiğin ne varsa aklına bişey takılırsa telefondan arayıp soruyosun bana aklına ne gelirse arayıp sorabilirsin demişti. Klinik lokman hekim hastanesinin hizasında. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza 🥰
melisa123 vanda degilim ama cogu yerde ayni 90tl ye yaptirdim sadece 1 tup kan verdim ve 1 hafta sonra sonuclari aldim
Mmerwe melisa123 nerde yaptırdınız ben nereyi arasam 190-290 ₺ belki 300 bile diyorlar da İstanbul'da misiniz hangi hastanede yaptırdınız
AlininAysesii Pervinnnn Kasım Turan’la pek hoş anılarım yok, şimdiye kadar gördüğüm en itici doktor bile diyebilirim. Özel düşünüyorum evet ama başka doktor tavsiyesi istiyorum ben, Kasım Turan hariç herkes olurdu aslında 😂
cerenyum AlininAysesii Kendi şehrimde yaptırdığım fiyat bilgisini yazdım sadece kıyas yaparsınız diye.
Pervinnnn AlininAysesii enteresan 3 yıldır hakkarideyim ilk defa burda Kasım Turan’ı sevmeyen çıktı karşıma 😄
Merveee277 AlininAysesii lokman hekim hayat gülsüm feyzaya gidebilirsin o zaman muayene ücreti 55di ikili testi yanlış hatırlamıyorsam 120 liraya yaptırdım.polis eşiydin sanırın polis eşi olduğunu belirt %10 indirim uygulanıyor.
AlininAysesii Pervinnnn 2,5 yıldır Hakkari’deyim ben de, valla bilemiyorum kendisinden hoşlanmıyorum 🤷🏼♀️
Kbradmrdg AlininAysesii canım ben Van’da yaşıyorum özel lokman hekim hayatta Feyza hoca var çok ilgili çok iyi bir doktor asker eşleri olarak biz muayene ücretlerini 15 tl ödüyoruz ama testler parayla benim daha 7 haftalık vakti gelince İnşAllah ona yaptıracağım😊
Dnzcngz AlininAysesii Normal doktor yapıyor. 5 dk ultrason ense kalınlığını ölçüyor o bilgiyle kan veriyorsun. O kadar 🤗
Merveee277 AlininAysesii kendi doktorum ultrasonda ensesini ölçtü sonra kan vermeye gittim 10 gün sonra çıkıyor sonuçları telefonla bilgi alabilirsin
AlininAysesii Dnzcngz Sonucu kaç günde aldınız siz peki? Biz çevre ilden geleceğimiz için tekrar gelme şansımız yakın zamanda pek yok 🙄
Airsoft 2'li 3'lü 4'lü tarama test'lerinde sadece kan alınır... Özel hastahane'de sonuç 1 hafta sonra çıkıyor.Doktor extra olarak 1-2 dakika ultrasondan kontrolünü yapar fakat kesin tanı koyamaz ultrasonda.Bunlarla beraber sonuçların doğru olma ihtimali %60 %70'dir.